Az Underground kiadó lektorálja a kéziratot amit beküldök?
Heló!
Miben egyeztetek meg? Van szerződés?...
Szóval akkor még cska ott tartunk, hogy kiadják-e, avagy nem foglalkoznak vele...
Nos, amenynire én tudom, biztosan nem foglalkoznak az egész könyvvel. Maximum akkor, ha tetszik nekik.
Nyivlán lekotrálni sem fogják, ha nem érdekli őket - de akkor is majd a szerződéstől függ.
Nem is lektoráltad, mielőtt elküldted?
Lehet nem ártott volna, mivel már boldog-boldogtalan könyvet akar kiadni, elég hamar lepasszolják azokat, amikben sok a helyesírási, fogalmazási, és egyéb hiba.
És egyáltalán mekkora terjedelemről beszélhetünk? 200-300-400 oldal?
Ha több száz oldalra rúg az alkotásod, és azt te egyben beküldted, akkor szerintem esélyed sincs. Nincs olyan ember - legyen az forgatókönyv, könyv... -, aki úgy értékel, hogy az elejétől a végéig foglalkozna a dologgal.
Ezért szoktak csak 5-10 oldalt odaadni értékelésre, lehetőleg a legjobb részt, hogy felkeltse az érdeklődést. Ha bejön, akkror lehet egyezkedni, ha nem, akkor ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!