Milyen gyorsan adja ki az Underground kiadó a könyvet?
Pár hét, szöveggondozástól és extrém kívánságoktól függően. Ha egy kiadásképes digitális formátumot kapnak tördeléssel, gondozott szöveggel, borítóval, fülszöveggel mindennel, gyorsabban meglesznek, de mivel ezt te nem tudnád megcsinálni, javaslom, maradj a nyers szövegnél. Nem tart sokkal tovább.
Azt hiszem, előre fizetés lehet, de erről nem írtak semmit (vagy csak én nem találtam meg). Valószínűleg a dedikálás (utlosó elenőrzés a nyomdakész cuccon) alkalmából kérik a pénzt, mielőtt próbanyomásra vinnék a művet, mert addig van a szerzőnek fellebbezési joga. De kérhetik a szerződéskötéskor is. Ez ügyben jobb rákérdezni, még nem harapták le a fejét senkinek.
(Nem emlékszem, mikor kérték... elképzelhető, hogy szerződéskötéskor. Nem én intéztem ezeket az ügyeket, csak emlékszem, hogy a többiek emlegették nyolcezret.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!