Adott már ki valaki könyvet az Underground kiadó segítségével? Ez a kiadó kiadna úgy könyvet, hogy már kész van?
Figyelt kérdés
ha igen lécci osszátok meg velem a tapasztalataitokat :) a második kérdést pedig úgy értem, hogy ha pl már egy kész könyvet, amit én írtam, de más csinálta a nyomdai munkát, odaadok, azt is megjelenítik?2013. márc. 2. 09:24
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem hiszem, hogy elsőkönyves szerzőt, sablonos történettel egyáltalán meghallgatnának. Azért kitartást. Csoda is történt már.
Puszi: A. Wry
2/7 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha csak az válaszolna, aki ért hozzá. Az Underground minden könyvet kiad!
2013. márc. 2. 17:43
3/7 A kérdező kommentje:
De azért köszi:)
2013. márc. 2. 18:28
4/7 anonim válasza:
Szia! Én sem értek nagyon hozzá, és láttam, hogy az Underground megbízási szerződést köt, viszont. Egy épeszű kiadó azt adja ki, amiből aztán ő is jól jár.
Amúgy ha azt írod MINDENT kiad, akkor miért kérdezed meg? Kicsit ellentmondásos.
5/7 A kérdező kommentje:
olvasd el még1x a kérdést. a kérdés azokhoz szól, akinek van ebben tapasztalata, adott-e már ki könyvet valaki? ez volt a kérdésem, és egy olyan kérdés, amire nem találom a választ a honlapon sem. ennyit az ellentmondásról.
2013. ápr. 3. 15:38
6/7 vakvágány válasza:
Én ma kaptam meg tőlük a szerződésajánlatot, első könyvesként. A szerződés korrekt, alapos. Én alá fogom írni, pár hónap múlva már tapasztalatot is tudok mondani róluk. Én javaslom neked is, hogy írd alá.
7/7 vakvágány válasza:
Az én könyvemet kiadták. Nagyon korrektek, segítőkészek. Minden írni szeretőnek ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!