Elkezdtem írni egy "könyvet", A Szent Johanna Gimi és a Csábitásból jeles alapján. Még nagyon az elején vagyok, és a történetben elakadtam. Segitenétek?
Legyen valami titokzatos mellékszereplő aki esetleg a könyv végére nagyot alakit, vagy ,hogy a főhösnek lenne egy testvre akiről nem tudd, vagy a szülei nem az igazi szülei.
Nekem gyorsban ezek jutottak az eszembe :D
Főszereplő semmiképp ne haljon meg! rányomná a pecsétet az egész könyv hangulatára
A főszereplők legyenek viccesek, de legyen egy olyan aki Castiel és Cortez keveréke.
Ha azt akarod hogy életszerű maradjon a történet ne tegyél bele vámpírt múmiát, etc...
Próbálj meg új eseményeket beletenni, pl egy szakítást, egy koncertet amin valami nagy változás történik, bár az nagyon hasonlítana az szjg 3. részéhez.
Ha van konfliktus akkor megy tovább a történet. És ne béküljenek ki rögtön!
szia!
először is ihlet kell.Ebben az esetben az SzJG.
Szerintem egyáltalán nem baj ha elkezdesz írni egy könyvet.Sokan csinálnak ilyet.Ha írsz privát üzenetbe néhány jelenetet akkor szívesen segítek
Addig is sok sikert!
segítek írni csak írj egy e-mailt, h hol tartasz mert én már sok ,,ultragigamega,, jó könyvet adtam ki. Az áll emailem:
nincsenen@gmail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!