Vladár már túlzásba esik, nem?
Hiszen oké, hogy Reni nem valami rajzbajnok, meg néha-néha hátrafordul, de azért...
Például az etika. A 6.részben benne van, mikor Andris és Robi chipset köpködnek a tanár asztalra, Vladár persze, hogy Renit kéri meg.
És neki van a legtöbb jegye etikából. Vladár úgy csinál, mintha az ő tantárgya valami baromi fontos lenne.
Meg mindig. Reni nem tehet arról, hogy nem tud rajzolni, és emiatt nem kéne fojton leszidnia a tanárnak. Egyszerűen nem nincs hozzá érzéke és kész.
második vagyok!
+ mindenki karaktere el van túlozva.
Vegyünk példának pár fontosabb szereplőt:
1. Reni: nem hiszem, hogy létezik olyan lány, mint ő. Annyira béna, hogy az már fáj.
2. Virág: már eleve bukta, mivel annyira sötét, hogy egyszerűen nincs az a pénz, amivel felvenném az iskolámba. Annyi esze van, mint egy ovisnak, és itt nem túlzok.
3. Kinga: paranoiás, agresszív, "csak-én-nyerhetek" típus. Egyszerűen ez nem normális. Ha nekem ilyen lányom lenne, föltétlenül elmennék egy ideggyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!