Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vladár már túlzásba esik, nem?

Vladár már túlzásba esik, nem?

Figyelt kérdés

Hiszen oké, hogy Reni nem valami rajzbajnok, meg néha-néha hátrafordul, de azért...

Például az etika. A 6.részben benne van, mikor Andris és Robi chipset köpködnek a tanár asztalra, Vladár persze, hogy Renit kéri meg.

És neki van a legtöbb jegye etikából. Vladár úgy csinál, mintha az ő tantárgya valami baromi fontos lenne.

Meg mindig. Reni nem tehet arról, hogy nem tud rajzolni, és emiatt nem kéne fojton leszidnia a tanárnak. Egyszerűen nem nincs hozzá érzéke és kész.

2013. szept. 29. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem teljesen logikátlan a karakter felépítése, pont azok miatt, amiket írtál. De azt se hiszem el, hogy valaki olyan rosszul rajzolna, mint Reni (a falevelére azt hiszik, hogy dió?).
2013. szept. 29. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Amennyire Reni, annyira Vladár karaktere is el van rontva.
2013. szept. 29. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

második vagyok!

+ mindenki karaktere el van túlozva.

Vegyünk példának pár fontosabb szereplőt:

1. Reni: nem hiszem, hogy létezik olyan lány, mint ő. Annyira béna, hogy az már fáj.

2. Virág: már eleve bukta, mivel annyira sötét, hogy egyszerűen nincs az a pénz, amivel felvenném az iskolámba. Annyi esze van, mint egy ovisnak, és itt nem túlzok.

3. Kinga: paranoiás, agresszív, "csak-én-nyerhetek" típus. Egyszerűen ez nem normális. Ha nekem ilyen lányom lenne, föltétlenül elmennék egy ideggyógyászhoz.

2013. szept. 29. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
A mindenkivel kedves, barátságos és segítőkész Vladár egy el nem készített rajz miatt teljesen bekattan, és olyan szemét lesz, hogy hű meg ha. Na és persze a környezetük ezzel nemigen foglalkozik, pedig Doriánt jóval kevesebbért kirúgták.
2013. szept. 29. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
meg annyit hozzátennék (2. válaszoló vagyok), hogy igazából ezzel magát az írónőt minősítitek le/minősítjük le, hisz az ő keze munkája van a dologban, ő így képzelte el ezt a nemtúlvalós világot, tehát el kell fogadni - bár azt még hozzátenném, ha jobban átolvasta volna a történetet, akkor biztosan igényesebb munka került volna ki a keze alól. És ez a sok "azért-hibázott-mert-fáradt-volt-annak-a-rész-megírásakkor"-féle hárításokat nem veszem be. Ha fáradt vagy, ne írj, hogy igényesebb dolgot tudj létrehozni... szerintem ezt a hülye is tudja.
2013. szept. 29. 19:57
 6/8 anonim válasza:
Kedves 2 válaszoló: Mért nem lehetne ilyen? Sok,különböző féle ember van.De hidd el van aki annyira rossz rajzból :D És vannak Renihez hasonló lányok is. Igazából ez csak egy könyv nem kell így "kibeszélni"Kedves kérdező: Sajnos vannak ilyen tanárok,tapasztaltam...
2013. nov. 2. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, aki úgy rajzol mint Reni. NIncs eltúlozva.
2017. márc. 25. 07:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem túlzás. Reni sz-rik a kiadott feladatra, mert ő "nem érti". Csak nem tudom, mi nem érthető azon, hogy szeptember. Vladárnak pont úgy jöhet ez le, mint Kardosnak Cortez viselkedése. Itt a tanárnak van igaza.
2019. nov. 27. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!