Más is érzi úgy, hogy túlzásba viszik ezt a dolgot? A csapból is a szex folyik.
Figyelt kérdés
Azt veszem észre,hogy a-főleg nyugati,amerikai filmekben-mindig a szexre van kihegyezve az egész film vagy állandóan arról beszélnek sokszor cselekménytől függetlenül.Ezt a jelenséget más is észrevette?Nincs vagy alig van épkézláb mondanvalót vagy értékeket tartalmazó nyugati film.2013. jún. 2. 14:44
1/7 HalkHogen válasza:
Sokszor én is baromira unom ezt.
2/7 anonim válasza:
Ez így van. Már-már szándékosan viszik túlzásba. Csak az a baj,hogy épp ezért manapság már fel sem tűnik senkinek,mert annyira megszokott.
3/7 anonim válasza:
Valóban, gyakran az indokolatlan szex jelenetek már zavaróak, rontanak a filmek értékén.
4/7 anonim válasza:
"Azt veszem észre,hogy a-főleg nyugati,amerikai filmekben"
Szerintem meg mindenhol ez van, a jó kis magyar filmekben is állandóan ez megy,A hírekben,a kora esti filmekben is. Mindenki-mindenkivel ez a minimum. Sőt már a melegséget is erősen tolják !!!! :-((((
5/7 anonim válasza:
szerintem ez nem csak a filmekben van.
6/7 anonim válasza:
# 4/5
Mert ugyebár az amcsi filmek a mérvadóak,azt próbálják erőltetetten leutánozni.
7/7 anonim válasza:
melyik vonz több nézőt (vagyis több pénzt)?
a, dögös lányok fehérnemüben, félmeztelenül
b, izgalmas történet, érdekes mondanivaló, tanulság
ma amikor az rtl klubbra kapcsoltam egy barátok közt előzetes volt, ahol egy szőke lány épp megcsalta a párját,
utána éjjel nappal budapest előzetes, és ott is ugyanez a szituáció :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!