Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem rég kezdtem szedni a fogamzásgátlót és szex közben azóta úgy elkezdek vérezni, hogy spriccel meg folyik végig rajtam?
Az áttöréses vérzés nem ilyen, az is csak enyhe.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy nem a fogamzásgátlótól van, hanem valami méhszájseb, vagy hasonló.... Menj dokihoz!
menj dokihoz...
a pecsételő vérzés olyan, hogy a hónap közepén pár csepp van ami éppenhogy megfogja a bugyit, szóval nem valami ömlős, nagymennyiségű dolog.
az áttöréses is ugyanez.
szex közben sem szabadna vérezned. lehet hogy méhszájseb, nekem volt, de mondjuk nekem az is épphogy két cseppnyi vér volt szex után
Nekem fogamzásgátló első hónapjában volt pecsételő vérzésem, ami azt jelentette, hogy a ciklus alatt 2-3x pár napig volt pár csepp vér, annyi, amennyi a bugyin foltot hagy. A szex viszont nem befolyásolta ezt a vérzést (bár el tudom képzelni, hogy az aktív méhösszehúzódások felerősítik).
Ennek ellenére, ha erős vérzést tapasztalsz, akkor irány a doki... nem tudom, nekem még mensikor sem fordul elő, hogy spriccel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!