Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elkezdtem írni egy "könyvet",...

Elkezdtem írni egy "könyvet", A Szent Johanna Gimi és a Csábitásból jeles alapján. Még nagyon az elején vagyok, és a történetben elakadtam. Segitenétek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 18:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Tegyél bele vámpírt is. Attól méginkább tucattermék lesz.
2013. okt. 9. 18:46
 2/25 A kérdező kommentje:
Vámpír nélküli megoldás?
2013. okt. 9. 18:46
 3/25 A kérdező kommentje:
És komoly válasz?
2013. okt. 9. 18:47
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
A főszereplő karakter mindenképpen különleges legyen... akár egy tetoválás, rejtélyes múlt, vagy csak egyedi egyéniség, de semmiképp sem hétköznapi... :)
2013. okt. 9. 19:43
 5/25 A kérdező kommentje:
A főszereplő olyan Cortez-hez hasonló.
2013. okt. 9. 19:44
 6/25 anonim ***** válasza:
92%

a Szent Johanna Gimi alapján nem lehet jó regényt írni.

Amúgy, miben akadtál el? Az, hogy "elakadtam" sok értelmű. Bővebben?

2013. okt. 9. 19:47
 7/25 A kérdező kommentje:
úgy érzem hogy egy félév alatt már minden megtörtént.
2013. okt. 9. 19:52
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor kezdd előről, hogy ne történjen meg minden fél év alatt. :) Ne siess, attól, hogy mondjuk össze akarod hozni a főszereplőket, még nem kell rohamléptékben egymásba szeretniük.

Ha ez nem tetszik, akkor az idillbe jöhet egy válság. Jön egy harmadik, az egyik főszereplő súlyos beteg lesz, meghal valakije, és ezt a traumát nem tudja megfelelően kezelni, esetleg a másik főszereplő nem áll kellő mértékben mellette (ő sem tudja kezelni), ami miatt később súlyos válságba kerül a kapcsolat. Ezt még a legrohanósabb leírás mellett sem lehet fél évbe belesűríteni, de ennél elhúzódóbb ötleteid is lehetnek. (Tőlem a nemkívánt terhességtől a felbukkanó exbarátnőig bármi lehet, csak ne rohanj, mert akkor tényleg nem sokáig tart a cselekmény.)

2013. okt. 10. 00:13
 9/25 anonim ***** válasza:
Ezt magadnak írod, vagy hol? Szívesen elolvasnám :)
2013. okt. 10. 17:13
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal!! Az exbarátnő nagyon jó ötlet,és a nem kívánt terhesség is,emellett lehet, az is,hogy az egyik emellett mondjuk az egyetemen,vagy gimiben az egyik megfog bukni,vagy a valamelyiküket kirúgják a suliból!Esetleg elrabolhatnák az egyik felet!!! De lehet belecsempészni egy kis mágiát,varázslatot mert ez is felturbózza a történetet!
2013. okt. 10. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!