Elkezdtem írni egy "könyvet", A Szent Johanna Gimi és a Csábitásból jeles alapján. Még nagyon az elején vagyok, és a történetben elakadtam. Segitenétek?
a Szent Johanna Gimi alapján nem lehet jó regényt írni.
Amúgy, miben akadtál el? Az, hogy "elakadtam" sok értelmű. Bővebben?
Hát akkor kezdd előről, hogy ne történjen meg minden fél év alatt. :) Ne siess, attól, hogy mondjuk össze akarod hozni a főszereplőket, még nem kell rohamléptékben egymásba szeretniük.
Ha ez nem tetszik, akkor az idillbe jöhet egy válság. Jön egy harmadik, az egyik főszereplő súlyos beteg lesz, meghal valakije, és ezt a traumát nem tudja megfelelően kezelni, esetleg a másik főszereplő nem áll kellő mértékben mellette (ő sem tudja kezelni), ami miatt később súlyos válságba kerül a kapcsolat. Ezt még a legrohanósabb leírás mellett sem lehet fél évbe belesűríteni, de ennél elhúzódóbb ötleteid is lehetnek. (Tőlem a nemkívánt terhességtől a felbukkanó exbarátnőig bármi lehet, csak ne rohanj, mert akkor tényleg nem sokáig tart a cselekmény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!