Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak engem zavar az, hogy egy...

Csak engem zavar az, hogy egy csomóan akik egykor oda voltak a Szent Johanna Gimi-ért, azok most egyfolytában lehordják?

Figyelt kérdés

Én is tudom, hogy nem egy nagy irodalmi értékkel megírt könyv, viszont szórakoztató és kikapcsoló. A cselekmény követhető, egyszerű, a szereplők egytől egyig az olvasó szívéhez nőnek a mű végére. Emellett meg kell említeni, hogy egy csomó tini lány (és fiú) emiatt kezdett el olvasni. A műben a klasszikus irodalmi olvasmányok is megjelölésre kerültek és ez is csak egy plusz pont a könyvnek.

A nagyon zavaró dolog az, hogy akik régen teljesen oda voltak a könyvért, most azt mondják, milyen egy sz** (már bocsánat a kifejezésért). És ezek az emberek érettnek tartják magukat, mert nekik "nem tetszett" ez a könyv. Szerintem, ha tényleg érettek lennének, akkor felismernék, hogy ez egy jól megírt, kortárs alkotás.

Én nekem is véletlenül került az olvasmányaim közé, mert teljesen más típusú könyveket olvasok, de szerintem ez is van olyan jó könyv, mint pár másik.

Ti mit gondoltok?

2013. szept. 28. 11:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

és ezeket hol hallottad???

a gyakori kérédeken olvastál ilyen kérdéseket, ahol az "egykori rajongók" lehordják a könyvet? mert ha itt, akkor mondj példát (küldj linket)

mert én nem tapasztaltam volna ezt, szerintem még mindig szeretik az emberek, csak miután megjelent a Bábel egy kicsit lelohadt a rajongás, mert az SzJG helyét részben felváltotta a Bábel... Ez így megy. Fél éve még minden tini (aki olvasta a Szent Johanna gimit) azt vallotta, hogy a kedvenc könyve az SzJG és, hogy ez lesz a kedvenc könyve a haláláig. Aztán jön (jött) a Bábél és most ez a favorit.

Egy év múlva meg megint feltűnik egy fiatal szexi író/ humoros írónő, akinek kiadják a könyvét és akkor az a bizonyoz könyv lesz a következő bálvány.

szóval, a lényeg, ha itt vetted észre, hogy lehordják az SzJG-t, akkor kérlek küld el a kérdés(ek) linkjét :)

2013. szept. 28. 11:45
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

És téged nem zavar, hogy a Könyv kategóriában a kérdések kb 50%-a vagy a Szent Johanna Gimiről, vagy a Bábelről szól?

Mert engem például ez zavar, de nagyon.

Azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben.:)

Bocs,rossz napom van!

2013. szept. 28. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok.

egem em zavar... én átgördlök az ilyen kérdéseken. meg amúgy is, nálam nincs bejelölve kulcsszónak az SzJG/Szent Johanna gimi, szal startból kevesebb van :)

2013. szept. 28. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Attól, hogy valaki nem dicséri egekig azt a ponyvát, lehet sokkal értelmesebb, mint te, kérdező. Nem is értem a gondolatmenetedet.
2013. szept. 28. 14:59
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Én pont ilyen vagyok! Régebben imádtam az SzJG-t, de most is SZERETEM. Pedig megvetem. Megvetem, mert lehet, hogy kortárs alkotás, de nem írták meg jól. Inkább legyen kevésbé izgalmas, mint hogy hihetetlen legyen. Mert ez nem létezhet. Nem lehet, hogy a legmenőbb srác a leglúzerebb csajba lesz szerelmes. És nem lehet nem észre venni, hogy Corteznek bejön Reni és fordítva és azt sem, hogy Arnoldnak Reni. Nincs ilyen ember, mint: Kinga, Virág, Zsolti, Dave. Nincs. És ez a rossz benne.
2013. szept. 28. 16:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalatból írtam ezt. A barátnőim legtöbbje másról sem tudott beszélni, mint arról a könyvről, és most, hogy ez lecsengett, azt mondják, hogy milyen "ciki" ez.
2013. szept. 28. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Ilyenek a befolyásolható tinik, akiknek nincsenek saját gondolataik. Ezen mi meglepő? Ja, hogy te is ilyen vagy, azért lep meg. Értem.

Egyébként a kettes válaszolónál a pont. Engem is az irritál inkább, hogy teleírjátok ezt a kategóriát ezzel a szenny könyvvel nap mint nap.

2013. szept. 28. 21:07
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Az a helyzet gyerekek, hogy az itteni kérdéseken át lehet ugrani, de afelett hogy itt tart a mai fiatalság ahol tart azon nem.
2013. szept. 28. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez már olyan fárasztó. De komolyan :D

Van az egyik csoport, aki még mindig rajong a könyvért, teleírják a kategóriát elképesztőbbnél elképesztőbb b.aromságokkal, amiket nem mellesleg előttük 100an megtették, de a kereső használatához már agy kéne. Komolyan irritáló. Az meg, hogy "Ti hogyan képzelitek el Renit és Cortezt miközben AZT csinálják" jellegű kérdések is érkeznek, az éretlen kis tiniktől, na az már durva. Aztán van, ugye a másik tábor, akiket te is emlegetsz, akik már megunták és továbbléptek. Na ahogy látom, itt ezt a tábort ketté is kell osztani, azokra akik szellemileg léptek tovább, netalántán nagyobb irodalmi értékű műveket olvasnak, és azok akik most az tartják menőnek, hogy lehúzzák az szjg-t... Bonyolult a tini élet :D

2013. szept. 29. 13:09
 10/14 anonim válasza:

5. válaszoló ott apont

azért hordják le mert mint pl én is elkezdtem olvasni és miután letettem más könyveket is végig vettem amiben pl több volt a valóság!!!és mikor visszanézelk h hogy is lett megírva az szjg rájössz hogy a határokat már rég túllépte és a könyv egy rakéás sz*rpl.:nem léteznek ilyen szupi szereplők mint cortez,a helyzetek nem fordulnak elő és az egész egy kitalált f**ság

2013. okt. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!