Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak engem zavar az, hogy egy...

Csak engem zavar az, hogy egy csomóan akik egykor oda voltak a Szent Johanna Gimi-ért, azok most egyfolytában lehordják?

Figyelt kérdés

Én is tudom, hogy nem egy nagy irodalmi értékkel megírt könyv, viszont szórakoztató és kikapcsoló. A cselekmény követhető, egyszerű, a szereplők egytől egyig az olvasó szívéhez nőnek a mű végére. Emellett meg kell említeni, hogy egy csomó tini lány (és fiú) emiatt kezdett el olvasni. A műben a klasszikus irodalmi olvasmányok is megjelölésre kerültek és ez is csak egy plusz pont a könyvnek.

A nagyon zavaró dolog az, hogy akik régen teljesen oda voltak a könyvért, most azt mondják, milyen egy sz** (már bocsánat a kifejezésért). És ezek az emberek érettnek tartják magukat, mert nekik "nem tetszett" ez a könyv. Szerintem, ha tényleg érettek lennének, akkor felismernék, hogy ez egy jól megírt, kortárs alkotás.

Én nekem is véletlenül került az olvasmányaim közé, mert teljesen más típusú könyveket olvasok, de szerintem ez is van olyan jó könyv, mint pár másik.

Ti mit gondoltok?

2013. szept. 28. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért baj, hogy nem valóság hú ? Ez egy könyv könyörgöm, Géza meg a szomszéd Bia átlagos szerelmi történetéből nem készül könyv, mert nem érdekel senkit. Azért kapott ekkora népszerűségre ez a könyv, mert finoman próbálja valóságossá tenni a sztorit, de ne várjuk már, hogy valósághű legyen. Minek ?
2013. okt. 2. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Laura azt mondta, hogy ez a könyv a valóságról szól, ezért az emberek elvárták, hogy tényleg valóságról szóljon.

Az egy dolog, hogy ez egy könyv, viszont a témája a 'valóságról' (is) szól, szóval ezért sem érthető a dolog.

2013. okt. 2. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Szólhat a valóságról, de eladhatónak kell lennie. Mint mondtam, egy unalmas átlag tini életéről és szerelméről nem fognak könyvet írni. Az pedig, hogy olyan tinik mint te.. Jól hangzó reklámfogás, semmi más.:)
2013. okt. 2. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Először még mindenkit megfognak a poénok, meg az "álom láv sztori". De később, amikor már leülepszik a történet, és végig tudják gondolni, elég sokan rájönnek, hogy egyáltalán nem valósághű (ami alapvetően nem is lenne baj, csak akkor ne írják rá a borítóra, hogy "rólunk is szól a történet" meg hogy "a való élet van benne"), inkább erőltetett.

Nem jön azonnal az ilyen "kritika".

2013. okt. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!