Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen lett a történetem?

Milyen lett a történetem?

Figyelt kérdés

Fáradtnak éreztem magam,alig álltam a lábamon. Egy árva könnycsepp gördült le az arcomon, de nem volt erőm letörölni. Rádőltem az ágyra, s egyből elnyomott az álom.

„Sötét erdőben futottam, szívem hevesen vert, rettegés járt át. Göcsörtös fákról visszanéző, riadt arcok kísérték végig az utamat. Halk, szívszorító sóhajaik a fülemben csengtek, reménynélküli, üres tekintetüktől megrémültem. Sikítás hallatszott a távolból, hollók rebbentek fel, hangos károgásukkal felverve a néma csendet. Eleredt az eső, villám hasította végig az eget. Kigyulladt a növényzet, a lángok, mint éhes vadak követték a nyomomat. A füst kaparta a torkom, úgy éreztem, megfulladok. Egy árny közeledett, ruhája beleolvadt a háttérbe. Zöld szemével kárörvendőn mustrált, vérvörös szárnyai égtek, akár a tűz, a belőlük áradó meleget is éreztem. Elvigyorodott, haja lángra lobbant és nevetett. Keserű kacaj volt ez, a fájdalom és a téboly keveréke.

- Megtalállak téged- tárta, szét a karját- Megtalállak és elveszem tőled azt, ami engem illet. Nem menekülhetsz. Üldözni foglak. Ha kell felégetem az egész világodat, de a kígyó bőre akkor is az enyém lesz- vihogott eszelősen.

- K-ki vagy te?- nyögtem ki, miközben félősen összehúztam magam.

-Kiron, a zene ura. Hallgasd a szívem legsötétebb dallamát, érezd, ahogy a halál lassan magához ölel. Veszteni fogsz.

2013. okt. 4. 18:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
bocs *blogod
2013. nov. 22. 21:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, felteszed-e valahová, szerintem érdemes lenne megosztani a világgal :)
2013. dec. 8. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Juuujj, nagyon jó! Lesz folytatás? Nekem kell!
2013. dec. 22. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Szép, gördülékeny, színes mondatok!

Van tehetséged hozzá, az biztos. ;)

15/L

2013. dec. 23. 09:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon naygon tetszett :) én is szívesen elolvasnám a folytatást :)
2014. jan. 4. 15:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi író az, akinek nem kell leírnia egy egész fejezetet ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla: ez egy mestermű. Te ilyen vagy. :D
2014. febr. 2. 20:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék ünneprontó lenni, úgyhogy inkább csendben maradok...
2014. márc. 3. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy van kritikád, nem leszel ünneprontó. És bizonyára nem csak azért tette fel, hogy mindenki ajnározza, bár tagadhatatlanul van tehetsége hozzá. Nyugodtan írd csak le a véleményed, legalább tanulunk belőle. És ahogy mondani szokták, ízlések és pofonok ;)
2014. márc. 3. 18:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó. Nekem ez túl giccses. Semmi másról nem szól ez a részlet, minthogy a szerző megcsillogtathassa a választékos szókincsét. Szóval ebben igazatok van: szép. De azon kívül? Persze, a történet ennyiből még aligha bontakozhatott volna ki, de egy fél gondolat nincs benne, ami megfogott volna. Nem olvasnám tovább, üres.
2014. márc. 3. 19:02
 20/20 Sárancs ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszett és kíváncsi lennék a folytatására.:)
2014. okt. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!