Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek melyik Harrry Potter...

Kinek melyik Harrry Potter köny tetszett a legjobban? És miért? (én elolvastam csak kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

2013. szept. 3. 07:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
5. és 7. része tetszett a legjobban. Hogy miért? Mert nem tudtam letenni (jó...mondjuk a negyediket sem :D). Mert a hetedik rész elolvasása után egy hétig Harry Pottereset álmodtam...
2013. szept. 11. 19:18
 22/23 almakiss válasza:

Én mindegyiket IMÁDOM. Bár LÁNY vagyok, és a horror-t nem nagyon szeretem, mégis ez best 1. Hogy miért is? Van benne minden:

1. Egy kis fantasy

2. Kaland

3. Egy csipetnyi romantika (főleg a 2. és a 7. végén ^-^)

4. És még horror is (ami még nekem is megfelelő mennyiségű :D)

Hú, hogy melyik(ek) voltak a kedvenceim? Fogós kérdés. Talán a:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Vagyis mindegyik, de külön kiemelném ezt a 3 részt:

4.: A trimágus tusa, a kezdete, és a vége...nagyon bejön, csak kár hogy Codric meghal :(

5.: Ú, hát a vége. Ez valami Super! ^-^

6.: Az egész.

7.: A befejezés. Azt hiszem ez a best ever! ^-^

Am a bágyámnak megvan az összes rész. Mostanában nem nagyon szoktam olvasgatni, a suli miatt. De most valahogy eszembe jutott hogy:

"Jaj de rég olvastam már 1 jó Harry-Potter könyvet!"

Szóval, úgy döntöttem, ha időm engedi, újraolvasom a sorozatot! ^-^

2013. nov. 30. 19:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az 5. rész! Főleg a vége tetszik, amikor Harry és Dumbledore "beszélget" a végén.

2014. jan. 9. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!