Kinek melyik Harrry Potter köny tetszett a legjobban? És miért? (én elolvastam csak kíváncsi vagyok)
4-5-6
4: Trimágus tusa miatt
5: Dumbledore serege miatt
6: Harry Dumbival közös órái miatt
Az 1 rész rövid,nekem onnantól nem teszik a történet amikor bemennek a csapóajtón.Ja meg Wood nagyon aranyos :)
A 2.részben elég viccesek a Lockhartos részek de a könyv annyira nem jön be.
A 3.-at olvastam el legkésőbb mert filmben nagyon nem tetszett.Már minden részt elolvastam többször (akár 5-ször,6-szor)csak akkor kezdtem bele mert azt hittem hogy nagyon rossz könyv viszont kiderült hogy az egyik legjobb :) másnak tűnik a filmben de a könyvben nagyon sok információt meglehet tudni pl Harry apjáról és barátairól.
A 4. rész a kedvencem ezekért:
-Kviddics világkupa döntő(ez azért is jó mert a suli életéből a kviddics kimaradt de mégis láthatunk egy döntőt)
-Külföldiek (szerintem nagyon feldobja az egész HP történetet hogy kiderül hogy nem csak a Roxfort az egyetlen )
-Négy bajnok
-Ron és Harry egyszer az életeben nem haverok :)egy idejig persze..
-Trimágus tusa ( nagyon jó három feladat és nagyon izgalmas.
-Karácsonyi bál
-Rémszem Mordon (senkinek nem tűnik fel hogy ki is ő :)
-Cedric Diggory( szerintem nagyon jó szereplő kár hogy meghal ):
-Hermione és Krum (nagyon aranyosak)
-Voldemort visszatérése (nagyon érdekes részlet pl.amikor látja a szüleit vagy amikor Cedric mondja neki hogy vigye vissza a testét)
De sok kis részlet is tetszett pl.mikor Olvander vizsgálgatja a pálcákat vagy amikor Cedric és Harry nézik hogy mi lett a kvidics pályával :) vagy hogy Harry az ikreknek adja a pénzét,
Az 5. pedig azért is tetszett mert nagyon hosszú :) Tetszik benne a Főnix Rendje és Dumbledore Serege viszont elég idegesítő Umbridge és Hadrig Öccse Gópi az a fejezetet többszöri olvasás után már csak átlapoztam. Az viszont nagyon nem tetszett hogy Harry elhitte hogy Sirius tényleg bajban van..és hogy bajba kever mindenkit.De érdekesek a thesztrálok és az is tetszik hogy Cedric azért még néha-néha megemlítődik a történetben.Ja meg a Weasley ikrek kirohanása.
A 6-rész különösebben nem tetszik az viszont jó volt benne hogy Harry volt a csapatkapitány és aranyosak voltak a Weasleyt nézni szinte fáj dalok :)Jó olvasni Hermione féltékenységét :)Az viszont nem tetszett hogy Dumbledore mindenhová magával viszi Harryt a barlangos részletet az első olvasás kivételével mindig átlapoztam.
A 7.részben tetszik az hogy nem járnak suliban ez azért újdonság volt :) Az esküvői jelenet is jó volt.De a legjobb az volt hogy kiderült Pitonról az igazság hiszen Harryvel együtt az olvasok is azt hitték hogy utálja Harryt és hogy gonosz.Érdekes volt az is hogy kiderült hogy Harry tulajdonában lévő köpeny a halálereklyéihez tartozik érdekes volt Dumledore életéről az infók az alagút a kocsmából az hogy Sipor be szál a harcba nekem az is tetszett hogy Hermionéjék lemennek a titkok kamrájában :)de Harry szülővárosa is jó volt kár hogy nem mentek be a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!