Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Van mondjuk egy adott író, aki lehet, hogy csak hobbiból ír, és közzéteszi a történetét az interneten, hogy más idegenek is véleményt alkothassanak róla. Vannak olyanok akiknek nagyon tetszik, ezért pozitívumot írnak, akadnak olyanok, akik megmondják a hibákat, de csak jó szándékból (építő kritika), viszont sokszor találkozhatunk olyanokkal is, akik durván és gorombán ócsárolják az irományunkat, hogy ez egy nagy rakat szar, és még életében nem olvasott ilyen rosszat - csak azért, mert nekik jól esik az ilyesmi. Az ilyen emberek miért csinálják ezt? 13 éves vagyok, és már 8 éves korom óta legkedvencebb hobbim az írás, ha bánatos voltam írtam, ha boldog voltam, akkor is írtam. De most véglegesen is abbahagytam, mert nem kevésszer találkozok olyanokkal, akik olyan durván leszólják a történeteimet, figyelembe se véve a koromat, és az érzéseimet. Ez teljesen elvette a kedvemet, így már nem is írok. Én egyszerűen csak meg szeretném fejteni, hogy miért vannak ilyen emberek, akik így cselekednek... Arra nem gondolnak, hogy másoknak ezzel nagyon rosszat okoznak? 13/L2013. aug. 20. 15:39
11/13 anonim válasza:
Moderátor törölhette más kérésére. Vagy valami netes gebasz miatt eltűnt...?
Utolsó: írd le még egyszer.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, már nem emlékszem mit írtam, de semmi különöset mert ötletem sincs, neked viszont írtam korábban privátot nem?
13/13 anonim válasza:
Mik voltak a korábban kiírt történeteid? Linkeld őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!