Szerintem jó lenne ha filmet csinálnának a Szent Johanna Gimiből! Na ti mit gondoltok erről? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4517629-a..
Szerintem rohadt unalmas lenne, és 100%, hogy nem találnák el a karaktereket. A legtöbb napon nem történik semmi, csak dogát írnak, meg délután kockulnak, meg msn-ezik Virággal. Vagy facebookozik. Szóval nem lenne túl érdekes...
Szerintem meg lehetne csinálni, de jó rendező és nem amatőr színészek kellenének hozzá.
Na meg a forgatókönyv minősége sem az utolsó szempont. Tekintve, hogy tényleg van sok uncsi rész, szerintem évenkénti felbontásban lehetne csinálni a filmeket. Max 90 perceseket.
De nem szeretném filmben látni. Szerintem igazából igény sincs rá, de... :)
Szerintem nem kéne megfilmesíteni. Több okból is:
1.) Leiner Laura egy fantasztikus könyvet adott az olvasók kezébe és ezzel elérte, hogy olyanok is olvassanak akik addig nem.
2.) A szereplők nem olyanok lennének amelyeket mi elképzeltünk és ezáltal elég megosztó lenne a film.
Remélem választ tudtam adni a kérdésedre. Ez az én véleményem de biztos van olyan aki mást gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!