Milyen az alapsztori?
Nekem kicsit fura. Nem értem magát a csajt, hogyan jön a képbe, hogyha a sztori arról szól, hogyan él, majd gondolom később megmenekül a szigetről.
de írj, és fejlődni fogsz!
Ha ilyen hülyén fogalmazol már egy ilyen rövid szövegben is, akkor nem sok reményt fűznék egy teljes írásodhoz.
Kicsit tanulj még, okosodj.
Pontosan.
Megértettem, hogy mit akarsz írni, de az más dolog hogyan adod mindezt elő. Ha a könyvedben is ilyen módon teszed, akkor nem reménykednék a helyedben.
A többi vesszővel mi történt? Nagyon fontosak egy szövegben, nem csak a "hogy" elé kell. Valamint a szóközök is hiányoznak pár helyről. És REJTÉLY, nem pedig relytéj.
Amúgy, Legyek urához, és Robinson Crueso-hoz hasonlít. A fogalmazásod tényleg fura. Pl.:
"Az égen rettenetes dolog történt." --> Út közben/Az odaúton rettenetes dolog történt. Az "égen" furán hangzik. Szóismétlésekre figyelj oda,ne legyenek.
Alapötletnek (még ha nem is túl eredeti) nem annyira rossz, ha megírnád lehet, jó lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!