Milyen lett a könyvem előszója? Érdemes folytatnom, vagy találjak ki egy új történetet?
Nagyon szeretek írni, leginkább fanfictionokat írok. Most egy saját töri előszóját, vagyis inkább egy ötletet írtam... A címe ez lenne: Egy naiv lány története Folytassam?
Előszó
Volt már olyan, mikor úgy érezted minden tökéletes?Aztán rájöttél hogy semmi sem egy tündérmese?
Hittél benne, bíztál mindenkiben, ám csúnyán pofára ejtettek?
Már veled is történt ilyen?Vagy te még mindig naivan látod a világot?
Ne tedd!Akkor esel a legnagyobbat, amikor már minden a legjobbak szerint alakul...Amikor már azt hiszed ez a legtökéletesebb világ...Ekkor esel a legnagyobbat.
Velem is ez történt...
Kíváncsi vagy, én hogy küzdtem fel magam a földről?Én is magasról estem.Azt hittem, nekem van a legjobb életem.Azt, hogy csak az emberek hiszik hogy az élet könyörtelen...Kinevettem őket, a képükbe röhögtem!Aztán egy napon, már hittem nekik.Beláttam hogy igazuk volt.Már nem tudom miben higgyek.Vajon sikerül újra megbíznom az emberekben?Vagy számomra már nincsen kiút?Kövesd a történetem, tudd meg, én hogy látom a világot!Bízom benne, hogy mindenki, aki ezt elolvassa erőt merít majd az én hibáimból, naivságomból.Kezdjük az elején...
Coelhon nevelkedett, kliségazdag, semmitmondó, átlagszöveg.
Se stilisztika, se szemantika.
Nudli. Hagyd inkább az írást, tanulj helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!