Mit olvasol most?
Én most a No és ént olvasom, nagyon tetszik :)
Én most a Vámpírakadémia hármat =)
Egy csomó ideig óvakodtam a sorozattól, de hirtelen elhatározásból kábé másfél hete nekikezdtem, és most itt tartok. És imádom =D
Lényegében a történet az, hogy két barátnő (egy vámpír és a testőre) elszökött két évre az akadémiáról, mert veszélyben voltak, és ott kezdődik minden, hogy rájuk találnak, és visszaviszik őket az iskolába. Ott újra beilleszkednek, stb., de a veszély még mindig ott leselkedik rájuk.
Vicces, pörgős, imádom benne a polotikai szálat,és nagyon jól kitalált vámpírtársadalma van =)
Shakespeare: Hamlet
Tragédia, de szerintem nem kell erről többet mondani ugyis Hindenki tudja miről szól. (Aki nem annak egy gyors kis összefoglaló: hamlet dán királyfia apja meghalt és szellemalakban kísért, az anyja az új királyhoz ment, Hamlet apjának halála után 2 hónappal és az új király körül bűzlik valami. Plusz Hamlet elkezd becsavarodni. ) Kötelező. Nem vagyok a színdaraboknak a nagy rajongója, de nem rossz. Csak mire rászánom magam, hogy neki üljek és ne mást csináljak, addigra eltelik egy kis idő.
Tolsztoj: Anna Karenina
Harry Potter és a Tűz Serlegét
Szerintem nem kell bemutatni :) Nem először van a kezemben, de még mindig tetszik.
Kesey - Száll a kakukk fészkére
már több, mint a felén túl vagyok, de még nem tudom, hogy mit gondoljak róla. elég vegyesek az érzéseim. valamikor !pfff hagyjuk !!!" aztán meg "áá kezd érdekes lenni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!