kedvenc: Stephen King : Az
most olvasom: S.K.: 11/22/63
Most épp a Gyűrűk urát és A fellebbezést (J. Grisham) olvasom. A Gyűrűk ura amolyan alap nálam, néha előveszem, olvasgatom és várom, hogy végre a végére jussak már, de azt hiszem, sosem jön el a pillanat. :)
Néha elkap a hangulat és olyankor kedvem szottyan előkapni egy-egy könyvet és átfutni még egyszer, de konkrétan kedvencem nincs.
Olvasom: Révay József - Elhagytál, Helios
Kedvenc könyvem nincs, annyi jó könyv van, hogy nem tudnék egyet választani közülük. Egy tízes listát tudnék talán nagynehezen felállítani, nem feltétlen tetszési sorrendben:
Tolkien - Gyűrűk ura
Robert Merle - Malevil
Shaw - Oroszlánkölykök
Révay József - Égi jel
Sienkiewicz - Quo vadis
Tolsztoj - Háború és béke
Leon Uris - Mila 18
Grisham - Ha ölni kell
Follett - Katedrális
Móra - Aranykoporsó
Most fejeztem egy orvosi krimit, Steven Spruill-Fájdalomcsillapító.
Leginkább krimiket, thrillereket, Robin Cook és Agatha Christie könyveit olvasom, nem igazán tudok ezek közül kedvencet választani.
Most olvastam: Veronika meg akar halni
Kedvenc: Millenium trilógia, A mesterlövész, Halálos tánc
Én most Leon Uris Megváltás című könyvét olvasom.
Kedvencet nem tudnék kiemelni... Amiket nagyon szeretek:
J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk ura trilógia
Leon Uris - Csatakiáltás (Meghalsz, tengerész!)
John Fowles - A lepkegyűjtő
James Jones - Most és mindörökké
Eric Knight - Légy hű magadhoz
Rejtő sok-sok könyve, most nem sorolom fel.:D
De nagyon sokat szeretek, ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak, hogy nagyon szerettem.:)
Most Leslie L. Lawrence-től A játék rabszolgái-t olvasom
Kedvencet én se nagyon tudok kiemelni, tőle mindegyiket szeretem. (Lőrincz L. Lászlókat is)
Ezen kívül még sokszor elolvastam a Harry Pottert, szerintem a mostani tizen-huszon évesek életében ez eléggé meghatározó olvasási élmény (volt) ez a sorozat.
Dan Brown könyveit is szeretem, tőle A megtévesztés foka a kedvencem.
Most olvasom: Becca Fitzpatrick - Silence - Vihar előtt.
Rengeteg kedvenc könyvem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!