Lányokkkk! Nektek mi a kedvenc könyvetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 14:46
1/15 anonim válasza:
Nekem a Szent Johanna gimi-sorozat, a Harry Potter-sorozat, Szabó Magda Születésnap c. könyve, Az Éhezők Viadala 1. kötete, A Legyek Ura, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. 15/L
2/15 anonim válasza:
-Mediátor összes kötete !!! imádom
-Szennyből az angyal
-Drága kéj, Hamis gyönyör
3/15 A kérdező kommentje:
Kösz.tervezek valamilyent venni de a legtöbb helyen a SZJG van 1. Helyen ugy hogy lehet azt beszem meg de ez még nem biztos.tovabbi válaszokat kérek...:-)cs
2013. jan. 11. 15:11
4/15 anonim válasza:
lehet, hogy nemigazán nőies, de nekem tetszik a Betépve c. könyv (van film is), Batman könyvek, Daren Shean, Tanár úr kérem :)
5/15 anonim válasza:
Nekem a Szent Johanna Gimi, aHarry Potter sorozat, a Gyűrűk ura trilógia és a babó a kedvencem
6/15 A kérdező kommentje:
Köszike.
2013. jan. 11. 16:50
7/15 anonim válasza:
J.D. Salinger - Zabhegyező
F.S. Fitzgerald - A Nagy Gatsby
Anthony Burgess - Gépnarancs
8/15 anonim válasza:
Kerstin Gier- Időtlen szerelem trilógia, azaz Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld.:)
9/15 anonim válasza:
Nekem:
-Harry Potter 1-7
-Stieg Larsson: Millenium trilógia
-Tore Renberg: Szerettem másképp is
-Margaret Mitchell: Elfújta a szél
-Ch. Bronte: Jane Eyre
10/15 anonim válasza:
Móricz Zsigmond: Árvácska
Szabó Magda: Mondják meg Zsófikának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!