Mi a véleményed arról, ha egy 13 éves fiúnak a Vörös Pöttyös könyvek a kedvenc könyvei? Valamint neked melyik tetszett ezek közül?
Úgy hogy: na, végre egy fiatal, aki olvas!!!
27/N
Szerintem tök jó, mert végülis azok a legjobbak és elég sokszínűek, érdekes könyvek és mindenki talál a saját ízléséhez illőt köztük :)
16/L
Szerintem az teljesen mindegy, hogy milyen témájú könyveket olvasol az a lényeg, hogy olyat olvass ami tetszik, amúgy a vörös pöttyös könyvek tényleg nagyon jók :)
21/L
Lányok, ha megköveztek érte is, az én véleményem az, hogy egy 13 éves fiúnak nem a legszerencsésebb ha az érdeklődési köre ilyen irányultságú.
32/F.
Nem tartom jó ötletnek. Ugyanis eleve nőknek készült, meg aztán ezek a piros pöttyös könyvek elég alacsony színvonalon mozognak, konkrétan egy kaptafára épülnek. Casanova akkor lehetsz max tőlük, ha cuki vámpírfiúvá változol.
De ez az én véleményem. Természetesen nincs jogom, és nem is akarok beleszólni abba, hogy ki mit olvas. Mindenkinek magának kell eldöntenie,. hogy az olvasmánya értékes-e számára, avagy sem...
Nekem mindegy, hogy ki mit olvas, de számomra elég furcsa, hogy egy 13 éves fiú lányoknak készült, habos-babos, rózsaszín történeteket olvas. Néha még nekem is sok, érdeks lelkivilága lehet.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!