Ki a kedvenc szinkronszínészetek? Melyik filmben/filmekben tetszett meg nektek.
Női hangok közül nálam Für Anikó (pl Fiona magyar hangja)viszi a prímet. De nagyon tetszik Szinetár Dóra hangja is, ahogy pl Elizabeth-et szinkronizálja a Karib-tenger kalózaiban. Szeretem Bogdányi Titanilla hangját is (Liza (simpson család), Alice az Alkonyatból stb) :)
Férfiak közül Gesztesi Károly, Stohl András és Kerekes József (pl Ace Ventura) a kedvenceim.
Ace Ventura-s csávó hangját én is bírtam :D
Meg ha jól tudom a Family Guy-ban Peternek is ő a hangja, mert hasonló.
De amúgy nem szeretem a szinkronos filmeket, így nem is nagyon tudok többet mondani, persze van 1-2, amit jól eltalálnak, de az eredetinél csak ritkán jobb.
Fiúk közül Szvetlov Balázst szeretem ,aki Edward Cullen hangja, Lányok közül pedig Bogdányi Titanilla, aki
Miley Stewart és Alex Russo hagja:) ja és most néztem a napokban egy mesét.:D.. ez egy új mese az a címe h Gru és van benne egy kislány Agnes, nekem az ő magyar hangja annyira tetszik, olyan szinten aranyos, cuki h az vmi hihetetlen :$ ja a neve utána néztem Koller Virág :)
Hegyi Barbara (pl. Született Feleségek-Suzanne)
Bertalan Ágnes (pl. Dr. Csont- Brennen hangja)
Ők a kedvenceim, imádom a hangjukat.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-23 01:17 voltam
kozben utananeztem annak aki nem jutott eszembe es O a Fekete Zoltan. Rengeteg filmben, sorozatban hallottam Ot, de a Szentek Korhaza-ban Sterlo hangja-kent szerettem meg nagyon.
Schmid Zoli (CSI Greg Sanders)
Csik Csaba Krisztian (Miami:CSI Ryan)
Reviczky: Saruman es egyeb gonosz karakterek szinkronhangjakent imadom.
Mozer Karoly: konkretan nincs, minden szinkronszerepet imadom ahogy Agocs Judit-et is.:D
Nem szeretem a magyar szinkront.
Minden filmet eredeti nyelven nézek/hallgatok, felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!