Mi a véleményed arról, ha egy 13 éves fiúnak a Vörös Pöttyös könyvek a kedvenc könyvei? Valamint neked melyik tetszett ezek közül?
Figyelt kérdés
Kor és nemet is kérek!2013. jan. 10. 09:03
21/23 A kérdező kommentje:
Csak ez olyan furcsa nekem. Korábban, akiket ismertem, 12-14 éves fiúk, azok fiús könyveket meg krimiket és Stephen Kingeket olvastak.
2013. jan. 14. 10:05
22/23 anonim válasza:
Az a fiú aki az osztályomba olvas vp-s könyveket sok mást is olvas nem ragadt le ennél de azért néha ilyeneket is olvas
23/23 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.
15 éves fiú vagyok, és én is olvasok Vörös Pöttyös könyveket.
Pl. az Alkonyat-sorozatot kivégeztem 1 hónap alatt, és nagyon tetszett :)
Tervezem a Fallen-trilógiát, és a Végzet Ereklyéi sorozatot is.
Azért azt hozzátenném, hogy csak úgy olvasok VP-s könyveket, hogy elolvasom előtte az ismertetőt.
Ha látom, hogy itt csók, ott csók, itt fiú, ott fiú,akkor köszönöm szépen,választok másikat.
Csak úgy olvasom, ha van benne akció, és a cselekmény fordulatos, és nem csak arról szól, hogy két szerelmest összeragasztottak a szájuknál, és nem tudnak elszakadni egymás szájától..
Az olyanokat nem csípem.
Hozzáteszem, hogy olvastam az összes Harry Potter könyvet is, meg az Éhezők Viadala trilógiát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!