Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha olvasol egy könyvet, egy...

Ha olvasol egy könyvet, egy regényt, aláhúzogatsz benne dolgokat?

Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én kiírom belőle, ha valami jót, szépet, okosat, megjegyezni valót találok benne.
2012. okt. 14. 00:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kiírom, van külön erre a célra füzetem.
2012. okt. 14. 07:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is inkább kiírom valami naplószerűségbe, és utána véleményezem.:)
2012. okt. 14. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam sosem aláhúzni, de már találkoztam olyan könyvtárból kikölcsönzött könyvvel, amiben egy olvasó elég sok mindent aláhúzott. Ezek szerint vannak, akik csinálják ezt.
2012. okt. 14. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is találkoztam már könyvtári könyvben ilyennek, meg van pár ismerősöm, aki szintén aláhúzgál a könyvben dolgokat. A saját könyvnél még megértem, övé, azt csinál vele ami neki jó és ahogy neki kezelhetőbb. De most őszintén... Könyvtári könyvben mi értelme van? :D Nem értem... Ha ki is írja, akkor is felesleges aláhúzni, ha meg nem, akkor meg pláne.
2012. okt. 14. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó ötlet, mert ezzel rongálod a könyv épségét!
2012. okt. 14. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem... miért tenném?

És aki könyvtári könyvben teszi, azt még jól fel is képelném. :D

Amúgy én mindig úgy gondoltam, hogy ilyet azok csinálnak, akiknek nem megy az értő olvasás, legalábbis én így figyeltem meg. Nekem nincs szükségem rá, értem mit olvasok, és emlékszem eléggé, hogy két pillanat alatt megtlaáljam a keresett részt kb. :D Vagy amúgy meg tényleg nem tudom mi értelme lenne, de még sose éreztem szükségét, de elmagyarázhatjátok, mire jó. :D

2012. okt. 14. 19:02
 8/11 A kérdező kommentje:
mondjuk egy pár sor nagyon megtetszik, vagy valami frappáns mondat, akkor azt ha újra el akarom olvasni úgy könnyebb megtalálni, ezért
2012. okt. 15. 15:09
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség. Már bocsánat. Írd ki egy füzetbe vagy egy lapra ami tetszik, vagy a könyvjelződre vagy valami. :Á
2012. okt. 15. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Én külön füzetet vezetek erre a célra, szóval leírom benne, hogy melyik könyvet olvastam ki, és mikor, illetve ha találok klassz gondolatokat, akkor kiírom azokat, de odaírom az oldalszámot is.:D Sokszor kapok/kérek kölcsön könyveket, szerintem furán nézne ki, ha grafitfoltosan (vagy ami rosszabb, a tinta!) adnám vissza. Félő lenne, hogy nem adnának kölcsön többet könyvet.:D Ezért találtam ki a füzetes megoldást.:)
2012. okt. 15. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!