Szerintetek könyvírás szempontjából melyek a legkeresettebb, de azért nem elcsépelt témák? (A vámpíros dolgokat kerülném, mert a szememben az már agyonrágott. )
A Hári Potter őrület után,és ahogy nézem a készülő,és már megérkezett filmeket,könyveket most a varázslók,istenek, mitológia van étlapon!
Én speciel ezekre a műfajokra bukok,a krimiből már kinőttem! :) Most jön a mese! :)
Szinte mindegy, miről írsz: két dologra figyelj: legyen a műben dráma, konfliktus, egymással erőteljesen szembekerülő jellemek, értékek. Erről itt olvashatsz:
Vagy ha erre nem vagy képes, legyen egy lenyűgöző atmoszféra, fantasztikus világ, sajátos hangulat, egyéni szín, ami magával rántja az olvasót.
De akkor is inkább olyan regényt írsz, ahol értékek ütköznek össze, a jó legyőzi a rosszat, a rossz megjavul, mindenki elbukik, stb.
"haggad már, fél óra után kikapcsoltam, és visszavittem a kölcsönzőbe! XD" ezt is ugyan az a válaszoló írta :)
De azért írtam, hogy az jó témának számít, mert mindenki úgy rá van kattanva a fórumokon is, meg itt is rengeteget olvastam, hogy milyen sikeres. Én mint mondtam, a film első 30 akárhány percét láttam, és köszönöm, elég volt, a könyv meg nem az én stílusom, hogy elolvassam, de tényleg, jószívűen ajánlottam, mert másnak nagyon tetszik, és ez még viszonylag új dolog, a kérdező pedig újat akart, nem de bár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!