Írok egy regényt. És elbizonytalanodtam. Csak engem érdekel a történet? Van-e egyáltalán értelme?
Töténet:2 lány testvér múltjával indul az egész.Léna,és Daisy.Daisy 3 évvel ezzelőtt leszúrta Zoey Morgan-t.Léna is benne volt az ügybe aki elég vissza húzódóvá válik a történtek után. elköltöznek a városból.3 év után vissza térnek a városba,és a régi házba.Elkezdődik az iskola.Léna beleszeret egy fiúba.Akinek Zayn a neve.Elkezdenek járni.De Daisy is megismerkedik egy pasival.Dylannel,Dylan cinkosa lesz a lánynak.Daisy bosszút forral a tesója ellen.Mert elvedte a fiúját ,és állítólag megölte.De Léna nem ölte meg a fiút,és nem vedte el.Csak a fiú mászott rá Lénára,és lett öngyilkos.De Daisy mindent félre értedt.Dylan meggyilkolja Zayn tesóját.mert túl sokat tudodt.Aztán jönnek a fenyegetőzések a Ramsway tesóknál.és meggyilkolják Haloweenkor Léna barátnőjét.A Morgan testvérek fenyegetőzni kezdenek.aszt sejtik ők teték.Aztán apja új lakótársakat hoz.Roxy-t ,és terezát.valaki elrabolja Lénát.Léna,és Daisy rá jön hogy tereza valójában Zoey.Zoey visszatért hogy bosszút álljon rajtuk.
ne szidjatok a helyesírás miadt.Tudom van egy pár hibám.De az a kérdés milyen?Érdekel valakit?
Ha adhatok egy tanácsot, ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak. Mindig érdemes írni, ha téged szórakoztat. Elsősorban neked kell a magadénak érezned a történetet és a szereplőket, mert csak úgy lehet jót alkotni.
Az már csak hab a tortán, ha másoknak is tetszik :)
A kérdésre válaszolva: jól megírva érdekes lehet, de tényleg foglalkozz a helyesírással, mert addig nehezen fogja bárki is élvezni amíg "vette" helyett azt írod, hogy "vedte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!