Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Milyen ez a...

Szerintetek Milyen ez a történet és van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Szijjasztok!

Írtam a barátnőmmel egy történetet és kíváncsiak vagyunk mások véleményére is,hogy van-e értelme folytatni

Itt elolvashatjátok--> [link]

2010. dec. 27. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól megfogalmaztátok, fojtassátok is! Ha ilyen jót írtok még, és kiadják, az is lehet, hogy megveszem.
2010. dec. 27. 17:30
 2/13 Orsós Charmander ***** válasza:
hát...ne haragudj nekem nem tetszik,kicsit olyan pihent agyú vagy hogy mondjam...elvont.bár lehet másnak épp ez fog tetszeni benne.
2010. dec. 27. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:
A másodikkal értek egyet.
2010. dec. 27. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:

hát nem mondom hogy a történetírás mindenkinek való...

van egy bizonyos anime-fanfiction style oldal, ahová tipikusan az ilyen irkálmányok kerülnek fel, a nálad egy hónappal fiatalabb ikertesóm is jó régóta írogat ilyeneket, és azt kell hogy mondjam, tipikusan az ilyen sztorikat szokta nekem röhögve mutogatni. (mellesleg lektor ha ez számít valamit)

tehát én azt ajánlom, hogy néhány novellátokat tegyétek fel erre az oldalra, és ott biztos megírják nektek, hogyan tovább.

annyi biztos, hogy ezek a dőlt betűs magyarázások nagyon nem kellenek bele, és picivel több írásjelet is lehetne használni :D

+ HELYESÍRÁSELLENŐRZŐ!

2010. dec. 27. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát én az elsö 3 mondatig jutottam... ez a japánkodás nagyon nem jön be és marhára nem "menö", inkább szánalmas. Amúgy meg a tagolással is vannak gondok, a helyesírást nem láttam de ahogy ide írtál abból azt veszem le, ahogy azzal is.
2010. dec. 27. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont ezért tetszik. Maga a történet jó, csak még kéne csiszolni a megfogalmazáson és ki lehetne javítani a nyomdahibákat. Amúgy szerintem érdemes.
2010. dec. 27. 18:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát ez Anime akar lennixD
2010. dec. 27. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
akkor meg pláne tedd fel és kérd ki a "szakértők" véleményét :D
2010. dec. 27. 18:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, és nekem sem nagyon tetszik ez a japános cucc, mert nem vagyok hozzászokva a japán nevekhez, ergo nem tudom, hogy kiről van szó éppen. Szerintem sem kellenek a dőlt betűs magyarázatok, engem pl. idegesítettek is. Le lehetne írni a lányok küllemét is, hogy könnyebb legyen elképzeli őket. Ezzel szemben, - mint már mondtam - a történet jó, csak még csiszoljátok!

18:18 voltam.

2010. dec. 27. 18:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Még ma kijavítjuk :D
2010. dec. 27. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!