Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Milyen ez a...

Szerintetek Milyen ez a történet és van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Szijjasztok!

Írtam a barátnőmmel egy történetet és kíváncsiak vagyunk mások véleményére is,hogy van-e értelme folytatni

Itt elolvashatjátok--> [link]

2010. dec. 27. 17:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
50%

Helló mindenkinek!

A történettel nekem nincs bajom. Viszont úgy vettem észre hogy arra volt kíváncsi hogy a történet milyen, nem a helyesírás érdekli. Azt úgyis ki fogja javítani, mert ugye előbb van egy alap történet, amit majd finomítani fog. Viszont szerintem olyan ember ne beszéljen helyesírásról aki úgy ír hogy: "elött" mert azt úgy kell hogy előtt. Szóval erről ennyit. Ha valakinek azért nem tetszik mert japán attól a történet még lehet jó. Ez az én véleményem. És igen van lektor is. Én is az vagyok, de szerintem mindenki így kezdi. Na az hogy pihent agyú már megbocsáss de te se tudsz fogalmazni! Mert maximum vontatott (de szerintem az se.) De nem pihent agyú... A vontatott történet elmondjam milyen? Mint az Alkonyat amit annyira imádtok....

Ez az én véleményem, köszönöm.

2010. dec. 27. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

18:30 vagyok!

Kedves 19:04, szerintem te sem a kérdésre válaszoltát, csak beszólogattál az eddigi válaszolóknak. Mellesleg nem azt mondtam, hogy nem lehet jó az anime, csak arra akartam kilyukadni, hogy számomra kissé szokatlanok ezek a japán nevek, és ezzel biztos nem vagyok egyedül. Az Alkonyatot pedig kifejezetten utálom.

Bocs az offért.

2010. dec. 27. 19:15
 13/13 Orsós Charmander ***** válasza:
nem tudod mit jelent az hogy pihent agyú? nem vagy képes értelmezni? nehézséget okoznak az összetett szavak? javaslom előbb lapozgasd az értelmező kéziszótárt,esetleg kicsit bővítsd a szókincsedet mielőtt beugatnál...igen,ugatnál jól láttad. várom további papolásodat. :)
2010. dec. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!