Milyen ez az irományom?
Én is 13-14-nek tippeltelek. :D Igazából, ami engem rögtön zavart, az ez a sok idézőjelezés. Szerintem felesleges, de nem kioktatni szeretnélek. A helyesírásod viszonylag rendben van, viszont a nyelvezeteden még látszik, hogy fiatal vagy. De ez tényleg a korod miatt van, én 8 éves korom óta írogatok történeteket (képzelheted, milyen minőségűek :D néha újraolvasom, és úristen...) és körülbelül én is ilyen nyelvezettel írogattam a te korodban. Mellesleg most vagyok 15, szóval bocsi, hogy itt két évvel idősebbként osztom az észt. :D Feltételezem, ezzel a korral általános suliba jársz, és ez meg is látszik kicsit az első két oldal után. Mármint, hogy a gimnáziumról szerzett tapasztalataid nem személyesek, hanem könyvekből, filmekből vehetted. Valamint a zárójelhasználat is zavaró.
Egyelőre ennyi, ha esetleg bármi kérdésed, kérésed lenne, nyugodtan küldhetsz privit. :)
Szerintem nagyon jó! Folytasd, én kiváncsi vagyok a fogytatásra. Szuper a fogalmazásod. Sok sikert a továbbiakban!
12/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!