Melyik lehet ez a könyv?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam egy magyar(?) ifjúsági könyvet. Még 2010 előtt, de szerintem akkor sem friss megjelenésű volt.
A sztorira nem pontosan emlékszem. Valami olyasmi volt, egy férfi egyedül nevelte benne a gyerekét, és talán nem nagyon volt pénzük. Az apuka valami illegális munkával, vagy talán orvvadászattal egészítette ki a jövedelmét. Egyszer eközben megsérült, és nem ment haza időben. Ha jól emlékszem, akkor valahogy a gyerek ment el érte éjszaka autóval, miközben alig érte el a pedálokat. Több nem rémlik a sztoriból.
Ismerős valakinek?
jan. 27. 22:55
1/1 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, de szívesen elolvasnám ha meg lesz a címe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!