A kérdező szavazást indított:
Igen, mind, vagy szinte mind.
Már csak részben.
Nem, kidobtam, vagy eladtam, elajándékoztam mindet.
18 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Nekem még megvannak a Garfield magazinjaim, s azóta is rendszeresen gyűjtőm őket.
2/6 anonim 

válasza:

Gyerekként csak a Miki Egér magazin 1989/03 és a Miki Egér magazin 1989/04 volt meg, de azok is csak uncsitesóméktól, borító nélkül. (2001-es születésű vagyok amúgy.)
A 3-as még ott a polcon, a másik viszont nem tudom, hova lett. Pedig itt kellene legyen a házban...
A következő képregény, ami a kezemben járt az AVP Tűz és kő sorozat volt 2018-ban. De akkor már bőven tini voltam.
3/6 Sanyi2025 

válasza:

Nem tudom, anyámnál talán igen. Volt Garfield, Kretén, Morbid, Pókember, Batman, X-men, Bobó és Góliát, Bucó Szetti Tacsi.
Ma az a pókember már lehet, hogy értékelhető áron elkelne.
4/6 anonim 

válasza:

Sajnos fater kidobta pedig lenne benne pár érdekesség.
Pl Pókember első szám 1989-ből.
5/6 anonim 

válasza:

Kedvenc tinikori képregényem a Sandman volt.
A válasz nem, a kurwaanyját Neil Gaimannak.
6/6 anonim 

válasza:

Sajnos nincs, pedig volt 1-2, tininidzsa, pókember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!