Melyik az a fantasy regény amin sírtál?
Figyelt kérdés
Nekem a Gyűrűk Ura volt olyan,meg a Szilmarilok2013. jún. 27. 14:39
11/29 anonim válasza:
Harry Potter Dumbledore halálakor :(((((
12/29 A kérdező kommentje:
csak én nem sírtam a Harry Potteren?
2013. jún. 28. 10:10
15/29 A kérdező kommentje:
Semmi baj.De szerintem nem lesz még egy olyan könyv,amin úgy fogok sírni,mint a Gyűrűk Urán.5-6 fejezetet végigbőgtem :(
2013. jún. 28. 16:19
16/29 cathilina válasza:
Darren Shan vámpíros sorozatából én négy kötetet bőgtem végig. Ehhez képest a Gyűrűk Ura semmi, azon csak akkor sírtam, amikor Galadriel elmondja, hogy Frodó küldetésétől függetlenül Lórien el fog pusztulni, Théoden halálakor, a Gyűrű pusztulásánál és a végén, mikor elhajóztak Szürkerévből. A Szilmarilokban az alqualondei testvérmészárlásnál, a Nirnaeth Arnoediad alatt illetve Gondolin bukásánál sírtam. De egyébként is amilyen nehezen sírok általában, könyveken olyan könnyen megy, még Neil Gaiman Sosehol című könyvében is sírtam, mikor Vadász meghalt.
17/29 A kérdező kommentje:
Hú,hát akkor én még kevés könyvet olvastam a műfajban.A Gyűrűk Urán Akkor bőgtem,mikor Boromir haldoklott,amikor Théoden meghalt,amikor Aragorn meggyógyította Éowynt,Amikor Faramir meg Éowyn összejöttek,meg hát a végén is.A Szilmarilokon a végén is sírtam,meg amikor Feanor meghalt.az Eragonon meg madnem elpityeredtem,de azért mert Brom haldoklott...
2013. jún. 28. 20:43
18/29 A kérdező kommentje:
Ésa Hobbit végén is sírtam.Amikor Thorin meg Bilbó elbúcsúztak egymástól :,(
2013. jún. 28. 20:50
19/29 anonim válasza:
Érdekes, én kétszer sírtam könyvön, Gandalf halálán és a Germinalban a bányaló halálán. Illetve egyszer még igen sokat kellett pislognom, hogy ne könnyezzek, de már meg nem mondom, melyik könyvben és hol. Én vagyok érzéketlen?
(Kövezzetek meg, de a Harry Pottert a negyedik részig olvastam, ahol Cedric halála szerintem kifejezetten... vicces. Tovább nem olvastam, akkoriban még nem adták ki az ötödik könyvet, azóta még nem gyűjtöttem elég erőt, hogy elkezdjem.)
20/29 A kérdező kommentje:
Hehe,én nem sírtam egy Harry Potteren sem.Mondjuk lehet hogy csak azért mert akkor olvastam mikor negyedikbe mentem....nem tom.
2013. jún. 28. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!