Rövid de jó fantasy regény?
Devlin Haynes: Vérvonal sorozata nekem nagy kedvencem, kb 120 oldalasak kötetenként.
nem tudom, szereted-e a vámpíros dolgokat, de ha igen, akkor ez lehetségesen tetszeni fog :) nekem nagy kedvenc :)
első kötet Éjmámor ;)
jó olvasást :)
Sokat tudok ajánlani, de ami önálló (tehát nem sorozat), azok közül 100 oldal alatt nincs valami sok. Van két, kb. 200 oldalas, ami nekem nagyon tetszett régen, a nyelvezete sem hiszem hogy nehéz, és mivel nagy betűs, ezért egy délután alatt elolvasható magyarul.
1. Lois Lowry: The Giver (Magyarul az Emlékek Őre)
2. Louis Sachar: Holes (Magyarul Stanley, a szerencse fia)
Ezek nekem amikor olvastam, nagyon tetszettek, fantasy, de nem túlságosan, és nagyon izgalmas, érdekes mind a kettő.
Ami sorozatban van, viszont jobban fantasy-s, nagyon egyszerű, érthető, könnyű nyelvezetű naplószerű regénysorozat első része, az
3. Darren Shan: Cirque du Freak (Magyarul Rémségek cirkusza)
Amit még ajánlok, hogy olvasd, az Tolkien The hobbit (Magyarul A hobbit) c. meséje, amely a Gyűrűk Ura előzményének is tekinthető, kb. 300 oldal. (De, bár hosszúnak tűnhet, azért nem kell megijedni. Ha egy könyv jó, seperc alatt elolvasod).
Ezek közül bármelyiket választod, szerintem tetszeni fog. Nem hosszúak, önmagukban megállnak, érdekesek, angolul nem túl nehéz a nyelvezetük.
Jó olvasást! Ha bővebb információt szeretnél a történetükről, nyugodtan kérdezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!