Melyik az a fantasy regény amin sírtál?
Figyelt kérdés
Nekem a Gyűrűk Ura volt olyan,meg a Szilmarilok2013. jún. 27. 14:39
1/29 anonim válasza:
Az egyik ilyen a Harry Potter volt, a másik pedig Darren Shan Vámpír könyvei voltak.
2/29 anonim válasza:
Én is azon a kettőn bőgtem, amit az 1, válaszoló írt, de főleg a Darren Shan-on :) azon kegyetlenül.
3/29 anonim válasza:
Harry Potter-en. Főleg a 7.-ben amikor meghalt Dobby :(
4/29 anonim válasza:
Sírni nem szoktam, de Darren Shan vámpíros sorozata és A vézna hóhér című könyvei indítottak meg a legjobban.
5/29 anonim válasza:
Nekem csak a GyU, a Szilmarilokra megedződtem. Bár nagyon sok Shakespeare-i mészárlásba torkolló regényfolyamot nem olvastam (az emlegetett HP-t sem fejeztem be).
6/29 A kérdező kommentje:
A Szilmarilokon csak akkor sírtam,mikor Túrin meghalt.de akkor nagyon.A Gyun mikor sírtál?
2013. jún. 27. 20:31
7/29 anonim válasza:
Az Úr sötét anyagai trilógián ='(
8/29 anonim válasza:
Nem tudom, velem lehet a baj, de Túrin története nem hatott meg (inkább idegesített néha). Valószínűleg ezért mentem el szó nélkül a Szilmarilokban is mellette (a Húrin gyermekei meg számomra inkább egy "még egy bőr" a történetről, nem adott sokkal többet, bár jobban kifejtette a karaktert és érthetőbbé varázsolta a motivációit, de még mindig nem kedvelem).
A GyU-ban Gandalf halálakor. A filmen is szépen vették a hirtelen fájdalmat, de a könyvben az annyira végzetesnek tűnt... Azt hiszem, 13 éves voltam, ilyenkor könnyen könnyezik az ember. Illetve Théoden halála rendített meg, de azon nem sírtam olvasáskor, a filmen viszont elszorult a torkom rendesen.
9/29 A kérdező kommentje:
Én meg pont akkor bőgtem,mikor Théoden meghalt.És én most pont 13 éves vagyok.Meg akkor is sírtam,amikor Frodó elhajózott Szürkerévbe.
2013. jún. 27. 22:07
10/29 A kérdező kommentje:
A Szilmariloknál akkor sírtam a legjobban,amikor Lúthien meghalt,meg Beren is.De nagyon durván,ahhoz képest,hohy föci óra előtt olvastam a szünetben
2013. jún. 27. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!