Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó könyvek 14 éves lánynak?

Jó könyvek 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nem igazán szeretem az ilyen Szent Johanna gimi meg Alkonyat féléket, de nem is szépirodalmi művekre vágyom. Szóval az arany középút lenne a nekem megfelelő. Tudnátok mondani pár könyvet ami a korosztályomnak való, de nem az a szokásos nyálasszerelmesmelegvámpírosmenőcsajos tinikönyv?

2013. jún. 25. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

-Rejtő Jenő

-Agatha Christie (krimi)

-Sir Arthur Conan Doyle (krimi)

-Darren Shan (neki van vámpíros könyvei is, de ez NE TÉVESSZEN MEG, mert ez nem úgy vámpíros, ahogy az Alkonyat meg a többi szemét...)

-Szerb Antal (szépirodalom, de a könnyebb fajtából, és nagyon szórakoztató)

-P. G. Wodehouse (vidám, humoros)

2013. jún. 26. 09:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 26. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Moony Witcher: Morga a szél mágusa
2013. jún. 26. 17:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 26. 19:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Harry Potter, ez szerintem alap.

Éhezők Viadalának eleinte furcsa a hangja, de nagyon érdekes olvasmány.

Darren Shan: Vámpír könyvei nagyon jók, egy fuvallat gyenge szerelmi szálal, ami csak párszor tűnik fel a könyvek során, de tele kalanddal, fordulatokkal, és teljesen reális cselekménnyel. Nagyon ajánlom.

Szabó Magdát is merem ajánlani, szépirodalom, de könyedebb a stilusa, mint a kora írojinak.

Rubinvörös is lehet tetszene neked, elvileg jó, bár még sose olvastam, de sokan merik ajánlani.

Agatha C. és Arthur Conan D. is nagyon jók, mindenféleképpen olvass tőlük.

Egy különc srác feljegyzései, nekem nagy szerelem volt, nagyon érdekes történet.

Napos oldal, szintén nagyon jó. Nagyon érdekes könyv.

15L

2013. jún. 27. 09:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 27. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 14 vagyok. Sok jó könyvet olvastam már, de egyet mindenképp ajánlok. A Szent Johanna Gimi-t. Nekem egy élmény volt elolvasni és nagyon sokat változtatott rajtam (belsőleg). Szóval azt mindenképp! :)
2013. aug. 1. 03:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 1. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!