Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó könyvek 14 éves lánynak?

Jó könyvek 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nem igazán szeretem az ilyen Szent Johanna gimi meg Alkonyat féléket, de nem is szépirodalmi művekre vágyom. Szóval az arany középút lenne a nekem megfelelő. Tudnátok mondani pár könyvet ami a korosztályomnak való, de nem az a szokásos nyálasszerelmesmelegvámpírosmenőcsajos tinikönyv?

2013. jún. 25. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

A Cherubion könyveket ajánlanám Káosz sorozat és a különböző Antológiák (önmagukban is élvezhetőek) amik szervesen kapcsolódnak "Worluk" világához.

Íme pár cim:Köderdő,Rothadás,Démonének,Izzó Parázs,Mokhara Démona,Szellemlátó,Orkháború-1-2,Az aranyváros Legendája,Az Aranyváros Ostroma stb..

Zseniális írók művei,nekem közel 50 kötet van belőlük,és mindegyiket min.2-3 alkalommal elolvastam hozzátenném nem a "Happy End" a jellemző ezekre az írásokra java részük komor hangvételű belecsúszik egy-egy humoros elem,viszont nem rontják le a művek színvonalát,de ezek ellenére az összecsapások brutálisak bennük.

Jó szórakozást!

2013. jún. 25. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, lehet, nem ilyenre gondoltál, de Az Éhezők Viadala olyan, ami szerintem tetszene. Illetve nem sorolnám a ,,nyálasszerelmesmelegvámpírosmenőcsajos tinikönyv" kategóriába a Shivert és a Nightshade-et.
2013. jún. 25. 19:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utánanezek a könyveknek. Még írhattok!
2013. jún. 25. 19:36
 4/18 angela01 ***** válasza:
100%
a vaskirály,rubinvörös hirtelen más nem jut eszembe
2013. jún. 25. 19:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén ajánlom Az Éhezők Viadalát, ugyan van benne szerelmi szál, de nem zavaró. Izgalmas, fordulatos, letehetetlen.

A Harry Potter is neked való, ha még nem olvastad.

Ha bírod a vért, a Battle Royale-t is elolvashatod. Ugyan 18-as korhatárú, de én is most olvastam (14/L vagyok), egyik kedvenc könyvemmé vált. Brutális, durva, de nagyon jó stílusban van megírva.

A Tűz és jég dala sorozat is népszerű mostanában.

2013. jún. 25. 19:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 25. 19:57
 7/18 anonim válasza:

A kör , Gally Taylor : Mennyország még várhat . Benina : bíborhajú

Ezek inkább ilyen fantázia könyvek de nincsen bennük semmi vámpír ;))

2013. jún. 25. 20:48
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. jún. 25. 21:18
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Èn szeretem az Agatha Christie-t szerintem érdemes belekezdeni én a találkozás a halállal kezdtem, énis ajánlom a éhezők viadalat nagyon jó, vagy tasmina perry-t pl. Sztárok ügyvédje 14/L
2013. jún. 25. 21:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!