Jó könyvek 14 éves lánynak?
A Cherubion könyveket ajánlanám Káosz sorozat és a különböző Antológiák (önmagukban is élvezhetőek) amik szervesen kapcsolódnak "Worluk" világához.
Íme pár cim:Köderdő,Rothadás,Démonének,Izzó Parázs,Mokhara Démona,Szellemlátó,Orkháború-1-2,Az aranyváros Legendája,Az Aranyváros Ostroma stb..
Zseniális írók művei,nekem közel 50 kötet van belőlük,és mindegyiket min.2-3 alkalommal elolvastam hozzátenném nem a "Happy End" a jellemző ezekre az írásokra java részük komor hangvételű belecsúszik egy-egy humoros elem,viszont nem rontják le a művek színvonalát,de ezek ellenére az összecsapások brutálisak bennük.
Jó szórakozást!
Szintén ajánlom Az Éhezők Viadalát, ugyan van benne szerelmi szál, de nem zavaró. Izgalmas, fordulatos, letehetetlen.
A Harry Potter is neked való, ha még nem olvastad.
Ha bírod a vért, a Battle Royale-t is elolvashatod. Ugyan 18-as korhatárú, de én is most olvastam (14/L vagyok), egyik kedvenc könyvemmé vált. Brutális, durva, de nagyon jó stílusban van megírva.
A Tűz és jég dala sorozat is népszerű mostanában.
A kör , Gally Taylor : Mennyország még várhat . Benina : bíborhajú
Ezek inkább ilyen fantázia könyvek de nincsen bennük semmi vámpír ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!