Milyen könyvek valók egy 15 (majdnem 16) éves lánynak?
Vörös pöttyös könyvek minden mennyiségben!!
15/L
aha, értem. szerelmes könyvekből csak csöpögősöket ismerek, amiket én sem olvasnék el. de például most készülök elolvasni az Egy gésa emlékiratait. nem kifejezett romantikus történet, de sok jót hallottam róla, és film is készült belőle.
mostanában meg tele vannak a könyvesboltok vámpíros könyvekkel, legtöbbjük koppintás, de van köztük jó. =)
Suhog a selyem, libben a bársony -> bárkinek ajánlom, kivéve beteges homofóboknak, mert egy leszbikus lány hányattatott, 1800-as évekbeli életútját meséli el:D
Pirszinget a kígyónak -> ez egy nagyon különleges könyv, rövid, és eszméletlenül minimalista, tökéletesen jellemzi a tinik nagy részét:D
Enzo, avagy az emberré válás művészete
Ne a címből ítéld meg!
Először nem akartam elolvasni, mert annyira nem keltette fel az érdeklődésemet, de aztán a barátnőm (mindketten 15 évesek vagyunk)) mondta, hogy mindenképp olvassam el... Utána alig bírtam letenni, ajánlom mindenkinek!
valaki már irta a jane eyre-t, de ezt én is ajánlom!
ezenkivűl még: szabó magda: abigél
esetleg stephen king könyvek?
nekem a cujo a kedvencem:)
16/L
A Jane Eyre tényleg nagyon jó, ezenkívül Danielle Steel könyvei( én a Biztos menedéket olvastam, nagyon jó!), Pearl S. Buck: Édes anyaföld( egy kínai család sorsáról szól)Müller Péter fiataloknak szóló írásai, pl. Varázskönyv.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!