Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvek valók egy 15...

Milyen könyvek valók egy 15 (majdnem 16) éves lánynak?

Figyelt kérdés
imád olvasni, és rengeteg könyvet olvasott már.. és most közeledik a karácsony és megint könyvet kért.. de fogalmam sincs milyen legyen a témája. nagyon szeret még ezenkívül különböző fanfiction-okat írni és megjegyzem nagyon szépen és választékosan tud fogalmazni. tele érzésekkel.. komolyan mint egy írónő.. ezen kívül szereti a szerelmes könyveket de azokért annyira nincs oda, hacsak nincs benne valami izgalmas.. ezek alapján mit ajánlanátok neki ami nem kerül lehetőleg 5000 Ft felett??
2009. nov. 12. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szabó Magda: Abigél; Álarcosbál
2009. nov. 14. 16:31
 12/18 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm az eddigi ötleteket.

Enzo, avagy az emberré válás művészete című könyvet biztosan megveszem neki, sőt még magamnak is mert felkeltette az érdeklődésemet :) köszönöm :)

2009. nov. 14. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:

sarah dessen-könyveket olvasott már esetleg?

könnyed stílusú, amolyan sírósan-nevetős, és mégis komoly témákkal foglalkozik. személyes kedvencem a just listen (vagyis a figyelj rám:)). a tizenévesek imádják, és szerintem inkább egy ilyen könyvet (három kötete jelent meg az írónőnek magyarul), mint egy mára már tömegcikké vált, szerelmi szálakkal átszőtt, csöpögős vámpírsztorit.

egyébként a jane eyre is nagyon jó, de a büszkeség és balítéletet jobban szeretem. :)

lehet, hogy kicsit kinövőben van belőle, de nagyon jó még a következő két könyv: Majd újra lesz nyár..., és a Hadd mondjam el! Igaz, hogy a fent említett könyvek mind a szerelemmel foglalkoznak, de egészen más (ill. komolyabb) megközelítésből, mint mondjuk a Twilight.

remélem azért tudtam segíteni. :)

2009. nov. 29. 13:16
 14/18 anonim válasza:
nekem az Eragon tetszett nagyon. Igaz, hogy sárkányok is vannak benne, de szerintem ez nem olyan fura könyv:D de Celia Reestől a Bűbájos Maryt is ajánlanám. egy középkori lányról szól aki Amerikába menekül.
2009. dec. 4. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Nick Hornby - Betoncsók

Sylvia Plath - Az üvegbura (engem eléggé nyomasztott)

Szilvási Lajos könyvei

2009. dec. 4. 15:56
 16/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 4. 16:35
 17/18 Pali1977 ***** válasza:
Fehér Klára könyveit nyugodt szívvel ajánlhatom. Barátnőm odáig van érte meg vissza :D
2009. dec. 6. 10:32
 18/18 anonim válasza:
Még senki nem írta a Ne Érints sorozatot, viszont nekem az személyes kedvencem. Vannak benne spicy fejezetek de azon kívül pedig kicsit fantasy-s. Szerintem egy 15 éves lánynak pont jó. Nagyon izgalmas én nem tudtam letenni.
márc. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!