Milyen könyvek valók egy 15 (majdnem 16) éves lánynak?
nagyon szépen köszönöm az eddigi ötleteket.
Enzo, avagy az emberré válás művészete című könyvet biztosan megveszem neki, sőt még magamnak is mert felkeltette az érdeklődésemet :) köszönöm :)
sarah dessen-könyveket olvasott már esetleg?
könnyed stílusú, amolyan sírósan-nevetős, és mégis komoly témákkal foglalkozik. személyes kedvencem a just listen (vagyis a figyelj rám:)). a tizenévesek imádják, és szerintem inkább egy ilyen könyvet (három kötete jelent meg az írónőnek magyarul), mint egy mára már tömegcikké vált, szerelmi szálakkal átszőtt, csöpögős vámpírsztorit.
egyébként a jane eyre is nagyon jó, de a büszkeség és balítéletet jobban szeretem. :)
lehet, hogy kicsit kinövőben van belőle, de nagyon jó még a következő két könyv: Majd újra lesz nyár..., és a Hadd mondjam el! Igaz, hogy a fent említett könyvek mind a szerelemmel foglalkoznak, de egészen más (ill. komolyabb) megközelítésből, mint mondjuk a Twilight.
remélem azért tudtam segíteni. :)
Nick Hornby - Betoncsók
Sylvia Plath - Az üvegbura (engem eléggé nyomasztott)
Szilvási Lajos könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!