Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 18 éves lánynak jó könyvek?

18 éves lánynak jó könyvek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék olvasni valami jót, de tanácstalan vagyok, úgyhogy várnék pár ötletet. Lehetőleg ne ilyen szürke ötven árnyalata-félét, azt nem szeretem.
2013. jún. 21. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen könyveket olvastál már, vagy milyen stílust szeretsz?
2013. jún. 21. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Hmmm. Szeretem Márai Sándor könyveit, a Zabhegyezőt, az Üvegburát. Olvasnék újabbat is egyébként, csak jó legyen.
2013. jún. 21. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Darren Shan könyveket ajánlanám főleg a vámpír sorozatot lány létedre nézve.

[link]

Nekem ez a kedvenc triológiás könyvem :D

15/F

2013. jún. 21. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Zabhegyező miatt ajánlanám az Egy különc srác feljegyzéseit, ha még nem olvastad.

Engem legutóbb John Green könyvei kötöttek le nagyon, főleg a Csillagjainkban a hiba.

2013. jún. 21. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérlek ne válj te is vámpírfüggővé!

Jean M. Auel - A Föld gyermekei sorozat.

Én tök sok mindent tudtam meg az őskori szokásokról és életmódról, nekem nagyon tetszik.

Andy McDermott - Hajsza Atlantiszért.

Remek könyv egy nagyszerű fordulattal a végén és a humort sem felejti ki az író. Érdemes elolvasni!

2013. jún. 22. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Darren Shan nem bu*i vámpíros szarságokat írt... Ebben igazán csak ölik egymást 2 család és lényegében erről szól és hogy a gyereket hogy képzi ki a mestere gyilkológéppé :D

Fiú létemre eléggé kedveltem ezt a sorozatot,mert nem tvájlájt féle fostalicska.....

2013. jún. 22. 11:33
 7/8 anonim válasza:
17%
SzJg :)
2013. jún. 22. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Darren Shan tényleg kiváló író. Én leginkább A vézna hóhért ajánlanám tőle, bár a Vámpír könyvek is nagyon jók (a vámpírosdi ne tévesszen meg, szó sincs olyasmiről, amihez a Twilight meg a többi sületlenség kapcsán hozzászoktunk). A Város trilógia már egy fokkal keményebb, de remek, színvonalas sorozat az is.

Ajánlom továbbá Szerb Antaltól az Utas és holdvilágot, a VII. Olivért, vagy Aszlányi Károlytól a Sok hűhó Emmiértet (vidám, romantikus, humoros), esetleg Rejtő Jenőtől bármit, vagy ha valami mélyebbre vágysz, akkor Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés. Vagy Hrabal: Sörgyári Capriccio (vidám, kicsit romantikus, humoros), szintén Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok (nehezen meghatározható jellegű kisregény, van benne humor, sőt némi erotika is, de a vége meg tragikus, szóval...).

26/N

2013. jún. 23. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!