18 éves lánynak jó könyvek?
Darren Shan könyveket ajánlanám főleg a vámpír sorozatot lány létedre nézve.
Nekem ez a kedvenc triológiás könyvem :D
15/F
Zabhegyező miatt ajánlanám az Egy különc srác feljegyzéseit, ha még nem olvastad.
Engem legutóbb John Green könyvei kötöttek le nagyon, főleg a Csillagjainkban a hiba.
Kérlek ne válj te is vámpírfüggővé!
Jean M. Auel - A Föld gyermekei sorozat.
Én tök sok mindent tudtam meg az őskori szokásokról és életmódról, nekem nagyon tetszik.
Andy McDermott - Hajsza Atlantiszért.
Remek könyv egy nagyszerű fordulattal a végén és a humort sem felejti ki az író. Érdemes elolvasni!
Darren Shan nem bu*i vámpíros szarságokat írt... Ebben igazán csak ölik egymást 2 család és lényegében erről szól és hogy a gyereket hogy képzi ki a mestere gyilkológéppé :D
Fiú létemre eléggé kedveltem ezt a sorozatot,mert nem tvájlájt féle fostalicska.....
Darren Shan tényleg kiváló író. Én leginkább A vézna hóhért ajánlanám tőle, bár a Vámpír könyvek is nagyon jók (a vámpírosdi ne tévesszen meg, szó sincs olyasmiről, amihez a Twilight meg a többi sületlenség kapcsán hozzászoktunk). A Város trilógia már egy fokkal keményebb, de remek, színvonalas sorozat az is.
Ajánlom továbbá Szerb Antaltól az Utas és holdvilágot, a VII. Olivért, vagy Aszlányi Károlytól a Sok hűhó Emmiértet (vidám, romantikus, humoros), esetleg Rejtő Jenőtől bármit, vagy ha valami mélyebbre vágysz, akkor Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés. Vagy Hrabal: Sörgyári Capriccio (vidám, kicsit romantikus, humoros), szintén Hrabal: Szigorúan ellenőrzött vonatok (nehezen meghatározható jellegű kisregény, van benne humor, sőt némi erotika is, de a vége meg tragikus, szóval...).
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!