Minél többet gondolok a könyvre, annál jobban megvetem és utálom, de miért? Csak én vagyok így az SzJG-vel?
Már rég kiolvastam és amikor újra előjött a könyv, mint téma, akkor egy csomót beszéltünk arról, hogy mennyi minden szemétség van benne:- A többi osztályt direkt ellenségesnek mutatja, de csak azért, hogy Reniék osztálya legyen mindenki számára a legjobb.
- Egyértelmű, hogy Corteznek kellett volna tenni valamit Renivel és nem kellett volna várnia annyit. A nyolcadik részben kiderül, hogy Reni pont azért tetszett neki, mert úgy gondolta, hogy egy ilyen srác, mint ő soha nem érdekelné: De hát Renin teljesen látszott, hogy odáig van érte...
Meg ilyesmikről beszéltünk, akárhányszor eszembe jut annál jobban megvetem. Csak én vagyok így vele?
Az szjg már csak ilyen.(legalábbis szerintem)Elsőre elolvasva beleéled magad,nevetsz a poénokon. Viszont amikor másodszorra olvasod(vagy épp beszélsz róla) már feltűnnek olyan hibák amik az első olvasás közben nem biztos. elsőre érezheted a katarzist másodszorra már nem biztos.
Én például úgy vagyok vele,hogy amikor olvastam a könyvsorozatot minden gondom elmúlt. Nevettem velük.
Amikor elkezdtem másodszorra elolvasni már nem volt ugyanaz. Tudtam,hogy (VIGYÁZAT SPOILER!)Reni és Cortez együtt lesznek, így már nem szurkoltam annyira. Feltűntek a hibák, a gondok, mert tudtam a végkifejletet, így a részletekre és nem a fő cselekményre koncentráltam.
Ha hasonlóan gondolkodsz,mint én, a hibák és a részletek egyre jobban feltűnnek majd (a túl gazdag diákok és szülők, hogy kerültek be egyesek stb...)
Amúgy kiváló regény,de nem az amit sose unsz meg.(Elnézést ha sokat ismételtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!