Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok nekem minimum EGY...

Mondanátok nekem minimum EGY olyan dolgot, amiben Reni és Cortez hasonlít?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az szjg-ket, de egy ideje foglalkoztat ez a kérdés. SEMMI közös nincs bennük. Sem a zenei ízlés, sem a viselkedésük, hobbijuk stb... Mondjatok már nekem Egy dolgot amiben hasonlítanak, csak egyet... nem is olyan könnyű mi? :D

köszi a normális válaszokat!

2013. jún. 14. 00:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
ugyanannyira szerelmesek ^^
2013. jún. 14. 06:47
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Mindketten szeretik a filmeket :) (csak nem ugyanazokat)
2013. jún. 14. 07:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az éppen aktuális könyv/sorozat a kedvencük.

Nem szeretik Reni anyjának a főztjét.

Nehezen jönnek össze a kiszemeltjükkel.

Kedvelik az osztálytársaikat.

Utálják Doriánt.

Szeretik a pizzát.

Van olyan rokonuk, aki pénzzel váltja ki a törődést.

Közel állnak Ricsihez.

Egykék.

2013. jún. 14. 08:42
 4/19 anonim ***** válasza:
26%
Amerikában ill Amerika közeli rokon.
2013. jún. 14. 12:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell,hogy hasonlítsanak egymásra bármiben is ,mert az ellentétek vonzzák és a különbözőek pedig kiegészítik egymást!!!!!!!! :)
2013. jún. 14. 12:43
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
A 3. válaszoló szépen összeszedte. Én még csak annyit tennék hozzá, hogy mindketten a 9/b-be járnak (vagy 10/b,11/b,12/b) és mindketten emberek. XD Ennyi.
2013. jún. 14. 14:11
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Talán ha két ember ugyanolyan, az hamar unalmassá válik. Ha különbözők, de érintőlegesen mindenhez hozzá tudnak szólni (vagy így, vagy úgy), akkor ott nem lehet gond. <--SZJG Kalauz
2013. jún. 14. 14:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Izéééé...........Bocsi meg kérdezem itt oké? Lassan jönne válasz:( no szerintetek jó lenne megvennem a SzJg kalauzt? csak azért kérdezzem mertha olyan jó akkor megveszem csak mert messze lekunk és drága lenne aposta (nem magyarországon:/ )
2013. jún. 14. 15:52
 9/19 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem kicsit sok romantikus filmet láttak itt a legtöbben, de kevés a tapasztalat mögötte. Nem hinném, hogy az ellentétek vonzzák egymást, mert előbb-utóbb beleunnál valakibe, aki teljesen más világ, mint te. Nem sok közös témájuk van. Gondoljatok csak bele, mennyire jó dolog lenne, ha közösen csinálnának valamit, vagy egy jó dologról beszélgetnének, amit nem tudnak bárki mással megvitatni. Mellesleg meg egy igazi szerelemhez kellenek a közös dolgok, mindennél jobban.
2013. jún. 14. 19:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Cortez imád gitározni, Reni imádna gitározni, ha tudna :D

Mindketten utálják a DJ zenéket, és a discókat.

Ezzel amúgy nincsenek egyedül :)

2013. jún. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!