Mondanátok nekem minimum EGY olyan dolgot, amiben Reni és Cortez hasonlít?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az szjg-ket, de egy ideje foglalkoztat ez a kérdés. SEMMI közös nincs bennük. Sem a zenei ízlés, sem a viselkedésük, hobbijuk stb... Mondjatok már nekem Egy dolgot amiben hasonlítanak, csak egyet... nem is olyan könnyű mi? :D
köszi a normális válaszokat!
2013. jún. 14. 00:07
11/19 anonim válasza:
9. Válaszolò->nem néztem sok romantikus filmet(sőt utálom őket),én csak a Kalauzbòl idéztem amit Leiner Laura irt.és végülis ez az egész az ő fejéből pattant ki,szòval lehet hogy itt az "ellentétek vonzák egymàst".Nemkell mindent túl komplikálni,ez igy van és ez igy szép.
12/19 anonim válasza:
Nem komplikálom túl, csupán szeretném tájékoztatni azokat a kislányokat, akik hisznek az ellentétek vonzásában, hogy ez amúgy baromira nem így van. Azért aranyos, hogy istenként bálványozzátok Leiner Laurát, de gondolom az ő pasija (ha van neki) sem a tökéletes ellentéte. A könyvet meg direkt a kiskamasz lányok igényeinek írta, akik szerelmesek az osztály legmenőbb srácába, és jól esik hallgatniuk, hogy a csávó is viszonozhatja ezt, mint Cortez Reninek.
13/19 anonim válasza:
Ha nem tudsz anélkül írni egy választ,hogy ne kötnél bele mások írásába/válaszába akkor ne írj/válaszolj! Ez ennyire egyszerű!
14/19 anonim válasza:
Órákat tudnak beszélgetni.
Hasonló a humoruk.
Szeretnek sétálni.
Szeretik a mekit.
Ha ennyi filmet megnéznek együtt, nyilván nem különbözik annyira az ízlésük, talán csak Reni sarkítja ki.
A viselkedésük pedig szerintem hasonlít. Tehát Cortez például azért elég "jófiú".
15/19 anonim válasza:
Amikor fuilmet néznek van h mindketten utákják a filmet..
16/19 anonim válasza:
mindketten utálják egymás filmjeit.. :D
17/19 anonim válasza:
elfogadják egymást úgy ahogy vannak ennyi elvannak egymással akk is ha külömböznek így is tudnak beszélgetni meg szeretnek eggyütt lenni nem unják egymást kicsit se :P
18/19 anonim válasza:
Mind a ketten egy régebbi bandát kedvelnek. :) The Beatles and Ramones *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!