Szerintem Renihez sokkal jobban illene Arnold! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 18:28
21/29 anonim válasza:
Nekem akkor is Ricsi a kedvencem.
22/29 anonim válasza:
Arnold szerintem jobb választás lett volna én nagyon szimpatikus szereplőnek tartom őt bár megtudom azt is érteni
akik örülnek hogy Cortez lett mert végül is ez így jó, de azért mondanám azoknak akik Arnoldot szidják hogy nélküle egy kicsit unalmas lett volna a könyv.
23/29 anonim válasza:
Szerintem nem.Az ellentétek vonzzák egymást.
24/29 anonim válasza:
Hát,nekem akkor is KARCSI a kedvencem.
:D:D:D
25/29 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb lenne. Nagyon egyetértek veled. Mert a tinilányok a "cuki szép,okos,helyes" Cortezkát akarja,holott szerintem hülye tinicsajok találták ki,hogy Arnold befolyásolni akarta Renit.Mert nekik Corzez a legszebb,a legmenőbb,a helyes,maga a tökéj.
Arnold megfontolot,okos és érett,és azt akarja ami Reninek jó. Nem tom ezért miért kell gyűlölni. Arnold a favouritem és kész!
26/29 anonim válasza:
#25 a könyvben is le van írva h arnold irányította renit és nem engedte h közeledjen másokhoz. amúgy szerintem C forever. neményi meg reni unalmasak lettek volna, és az egész sorozat egy nagy szürkeség lenne.
27/29 Jennyfer10 válasza:
Szerintem Cortez nagyon bunkó volt..Arnoldnak szurkoltam:/
28/29 anonim válasza:
Nekem meg akkor is Dani a kedvencem!
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!