Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG: Cortez miért tagadja a...

SzJG: Cortez miért tagadja a hajóneves ügyet miután megcsókolja Renit? Ja és Arnold miért mondta h ő írta?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
SPOILER
2013. ápr. 20. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Arnold tudta hogy Corez írta ( mivel már akkor mindenki volt csak ők ketten nem és akkor értelemszerűen..) és mivel Arnold önző és szereti is Renit nem akarja hogy járjnak Cortezzel..Azt hogy Cortez miért tagadja passz..Cortez fura srác ezt még a 8 kötet elolvasása után is így gondolom hogy tök érdekes gondolkodása van néha neki is néha..:D
2013. ápr. 20. 19:14
 3/9 A kérdező kommentje:
D ha megcsókolja miért tagadja h tecccik neki, és akkor miért ellenkizik
2013. ápr. 20. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Azért mert gondolom felidegesítette hogy utána meg mással látta amikor beszélt volna vele. Amikor Reni meggyógyult és ment suliba, amikor meglátta Cortezéket Cortez már félre is állt a többiektől hogy beszéljenek, de akkor megjelent Peti. És ez Cortezt feldühítette.

Meg mert ahogy a későbbiekben mondta: " túl sok volt a a zavaró tényező és sehogy sem jöhetett volna össze"

2013. ápr. 20. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
értem, de Cortez azért rágott be mert ott volt peti?
2013. ápr. 20. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, féltékeny lett:D
2013. ápr. 20. 21:39
 7/9 A kérdező kommentje:
hű, cortez-ről nem gondoltam volna hisz bárkit megkaphat
2013. ápr. 20. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezaz, h úgy gondolta, bárkit megkaphat, Renit mégis évekbe tellett, mire "megszerezte", ezért gondolom már kicsit elhasználódtak az idegei :D Szegény :$ :3
2013. máj. 21. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:

amikor meglátta Cortezéket Cortez már félre is állt a többiektől hogy beszéljenek, de akkor megjelent Peti. És ez Cortezt feldühítette.

Jó, de most komolyan, hányszor volt olyan, hogy Cortez körül kisebb csoportosulás ugrált, szerintem Cortez pont annyira kisajátította Renit, mint Arnold.

aug. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!