Szerintem Renihez sokkal jobban illene Arnold! Szerintetek?
11/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindenkinek megy a zöld pacsi! :D
Én nem mondom hogy Arnold illene hozzá, de azt igen, hogy Cortez nem. Annyira szürreális az egész.Egy "Cortez" fajta fiú egy "Reni féle" lánnyal a valóságban nem kezd (sajnos). Cortezt én is szerettem, de később rájöttem (a 7. részben) hogy unszimpatikus a csávó. Néha olyan magának való, nem oszt meg magáról sok dolgot. Nekem ez nem volt szimpatikus.
2013. máj. 31. 20:21
Én Arnoldot is birom, meg Cortezt is, de a Reni-Arnold páros borzalmas lenne!
Cortez és Reni egy pár, és kész :)
2013. máj. 31. 20:31
14/29 anonim válasza:
Basszus te nem vagy normális! Arnold önző és egoista.C. meg igazán teljesszìvéből szereti és mindent úgy intéz hogy Reninek a kegjobb legyen.Ha ez nem lenne elég még EGYÜTT költöznek Párizsba is.
2013. jún. 4. 17:28
15/29 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó! Nem kell egyből azt mondani, hogy nem vagyok normális, mert ezek alapján akkor simán mondhatnám én is rád, hogy idegbeteg vagy, pedig nem is ismerlek vagy hasonlók, de nem mondom.... :P Csak a véleményeteket kértem arról, hogy szerintetek milyen lenne Reni+Arnold! NEM arról kértem a véleményedet, hogy én milyen vagyok! Amúgy, meg cortez sem egy "csakazérdekelamijórenineknemvagyokvelebunkóésgonosz" és főleg nem egy "áhhénnemvagyokmenőésnemishasználomki", mert csúnyán kihasználja azt, hogy menő és nagyon bunkó!!! Ez az én véleményem!
én mindig bírtam arnoldot, egészen a negyedikig, de még az ötös elején is
DE szerintem arnoldnak egy olyan lány kéne, aki nem hagyja magát, arnolddal szemben, vagyis nem hagyja, h arnold kihasználja, ez a véleményem
reni abszolúte c-nek való:-)
2013. jún. 7. 06:47
Arnold csak magáénak akarta Renit és nem is törődött igazán másokkal, szerintem jobb ,hogy Cortezzel jött össze mert Cortez Reni életére is figyel nem csak ,hogy hogy van éppen most Reni mint Arnold...:)
2013. jún. 8. 19:00
Hááát nekem az elején még tetszett Arnold, de így a végére eléggé szánalmassá tették.Én így gondolom.
Szerintem nem lettek volna jó pár mert csak a barátai ellen uszította volna Renit.
2013. jún. 10. 14:37
19/29 anonim válasza:
utálom arnoldot..megcsókolta a renit -.- csak irányította a renit elment és hirtelen lett tök sok barátja
2013. júl. 11. 19:19
Szerintem a Reni és Arnold páros uncsi lett volna. Arnoldot amúgy sem kedvelték az osztálytársai egyedül Reni és Virág bírta.Ha Reni és Arnold együtt lennének,akkor Virág se lenne Renivel,mert ugye ő Ricsi barátnője,és ők nem kedvelik.Ez az én véleményem.
Szerintem a Cortez+Reni páros a legjobb,vagyis én őket imádom a legjobban.Cortez figyel Renire,pl.nem zavarja mert tanulnia kell,elviszi könyvesboltba (ami nem igazán Cortez világa)+ Elköltözik vele Párizsba.Kell ennél tökéletesebb barát??Igaz,az elején C néha kicsit bunkó volt,de én akkor is imádtam,és tudtam,hogy csak azért viselkedik így Renivel,mert nem kifejezetten szereti Arnoldot...pontosabban Utálja!:D
2013. aug. 15. 20:44
Kapcsolódó kérdések: