Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sokan kérdezitek h miért...

Sokan kérdezitek h miért utáljátok cortezt/arnoldot, de komcsi utáljátok? SZJG

Figyelt kérdés
Ahogy Reni ír sztem cortez nem is halálian bunkó csak ezzel leplezi az érzelmeit Arnold meg okos, és jót akar reninek és ezért utáljátok? fel nem foghatom

2013. ápr. 20. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Én szeretem Arnold-ot! Kedvencem a Terminátor 1-2! Ő a legnagyobb!
2013. ápr. 20. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:

de jó

mindenki azt mondja h arnold önző, Cortez bunkó

2013. ápr. 20. 21:57
 3/9 A kérdező kommentje:
jöhet még, még, még, még és még
2013. ápr. 20. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

figyelj valoszínüleg nem azért írod oda egy kérdéshez, hogy utálom arnoldot/cortezt , mert jaj de vicces lenne olyasmit oda írni amit nem gondolok komolyan.

egyébként meg egy könyvbe nem kell minden szereplőt imádni. pont az a jó, hogy vannak olyan szereplők akiketnem szeretsz. egyébként nem tudom mi olyan felfoghatatlan ebben( bár úgy gondolom hatalmas szjger vagy, ezért nem érted ezt az egészet).

2013. ápr. 21. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
42%

Én meg azt nem foghatom föl,hogy valaki hogy szeretheti Arnoldot. Oké,hogy szerelmes volt Renibe,de én úgy gondolom,hogy akit szeretünk,azt boldognak akarjuk látni. És Arnold direkt mindig belekötött Cortezba,meg a hajó nevesnél sem mondta el az igazat. Mindig közbekavart valamit. És Ricsinek tökre igaza volt Arnolddal kapcsolatban. Most is a 8. részben Arnoldnak szüksége volt egy barátra,Renire,így persze egyből hazautazott,csak hogy valakinek elpanaszolhassa a bánatát. Na ekkor,jó volt neki Reni..

Viszont Cortezt szeretem:) Volt amikor bunkó volt,de az is csak azért,mert rosszul esett neki az,hogy Renit Arnolddal látta.

2013. ápr. 21. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem érted, még lehet igaz. Ízlések és pofonok különbözőek, valaki ezt szereti, a másik meg azt, mi ebben a különös? Mindenkinek meg van a maga véleménye, de hogy erről másoknak mi a véleménye, az kevéssé érdekes.
2013. ápr. 21. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Első ez jó volt. :D (És le sem esett neki.)
2013. ápr. 21. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, mi köze ehhez a komcsiknak...

És igen, né például Cortezt utálom. Egyszerűen mert tenyérbemászó a viselkedése, én hányok az ilyen műmájer srácoktól. De ez van, ízlések és pofonok.

Mellesleg könyörgök: ezek tizenévesek, nem a nagy eszmei szerelem szerint fognak cselekedni, hogy csak a legjobbat akarja vonzalma tárgyának... Ettől még nem rossz ember valaki.

2013. ápr. 22. 18:15
 9/9 anonim válasza:

Arnold csak magával foglalkozott. Úgy irányította Renit, hogy neki jó legyen (szerintem).(ezért nem pontozzatok le, saját vélemény). Látványosan utálta Cortezt és rossz színben tűntette fel őt. Ez abból is látszik, hogy miután elment megismerhettük az "igazi" Cortzet és C-n látszott hogy utálja arnoldot amiatt, mert hogy folyamatosan Renivel lóg .

"-Neményi útban vagy.

-(arnold oddéb állt)

-Még mindig- és ezzel C kiment a teremből"

Ezzel is azt akarja c mondani hogy őt mindig is érdekelte Reni csak Neményi miatt "nem fért a közelébe)

2016. márc. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!