Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti is utáljátok a könyveket?

Icecofee kérdése:

Ti is utáljátok a könyveket?

Figyelt kérdés
A könyvek bénák,. és életemben nem olvastam el egyet se. Ti hogy vagytok ezzel ?

2012. dec. 13. 01:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Én nem, de én sem olvastam mostanában semmit.
2012. dec. 13. 01:53
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Az iskolai kötelezőket csak elolvastad, nem?
2012. dec. 13. 01:54
 3/21 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Szeretek olvasni
2012. dec. 13. 01:56
 4/21 anonim válasza:
Az iskolai könyveket nagyon utáltam mert azoknak semmi értelme szerintem. Viszont vannak nagyon jó könyvek amiket szívesen olvasok. Vedd meg Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij - A Játékos c. könyvét és olvasd ki ha ettől sem lesz kedved olvasni akkor nincs mit tenni ellene
2012. dec. 13. 02:36
 5/21 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy alapból nagyon lusta vagyok olvasni (is). De azt olvastam már sok helyen, hogy az olvasás jó dolog, meg fejleszt ezt meg azt, ezért néha-néha elolvasok egy könyvet. Nehezen veszem rá magam valamiért, de ha belekezdek és esetleg érdekes, tetszik is, akkor már egyenesen jó szórakozás. (Mondjuk mostanában én se olvastam semmi könyvet.)

Utoljára ilyen pszichológiai jellegű könyveket olvastam, meg Marcus Aurelius elmélkedéseit. Ami eddig a legjobb regény, amit olvastam, az A Nap szerelmese (Munkácsy életéről szól).

2012. dec. 13. 02:55
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ha eddig még egyet sem olvastál el, hogy-hogy utálod a könyveket?
2012. dec. 13. 02:58
 7/21 anonim ***** válasza:

Én imádok olvasni, kivéve az iskolai kötelezőket. Azokat csak akkor olvasom el, mikor már nem muszáj. Így nem rontják el a láncokkal az élvezetet.

A könyv arra jó, ha hosszabb időre akarod kikapcsolni a valóságot, mint egy film időtartama. Bőven ráérsz megszeretni, ha elfogytak a jó filmek :D

2012. dec. 13. 04:13
 8/21 anonim ***** válasza:
Én gyerekként a kötelezők miatt utáltam meg őket (azokat végig se olvastam). De aztán találtam olyat ami érdekel, azóta jóba vagyok velük.
2012. dec. 13. 09:22
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Az olvasni egyenesen gyűlölő emberekről meg van a magam véleménye. Imádok olvasni, amióta az eszemet tudom, olvasok. Állandóan. akárhová megyek, mindig van nálam egy könyv abban a reményben, hogy ha unatkozok, akkor majd olvasok. Rengeteg könyvet olvastam már, van, amit többször is. A kötelezők nem hiába kötelezők. Nem feltétlen jók, de valami mondanivalójuk van, ha kötelezővé tették őket. Egy rossz könyvélmény meghatározza az ember hozzáállását az olvasáshoz. Ha az ember folyamatosan oylan könyveket vesz elő, amik nem tetszenek neki, akkor rossz tapasztalata lesz az olvasással, és nem fog olvasni, nem fogja szeretni. Ezért fontos, hogy minél előbb az ember megtalálja azt a könyvet, amit szeret. Mert akkor rájön az olvasás összes szépségére. Ha megszeret olvasni, nem kizárt, hogy később azokat is szívesen olvas, akiket addig nem szeretett.

A könyvek pedig NEM BÉNÁK! Azok a bénák, akik nem olvasnak. Butának lenni béna. Tájékozatlannak lenni béna.Fantáziátlannak lenni béna. Unatkozni béna.

2012. dec. 13. 11:34
 10/21 anonim válasza:
100%
Mi???A könyveket hogy lehet utálni???Jó akötelezők általában nem a legjobbak, de azon kívül még rengeteg szuper könyv van!Olyan mintha TV-znél a fejedben és az egészben a legjobb hogy te képzeled el a szereplőket.Ennél már csak az jobb mikor te írhatsz könyvet mert az olyan mintha egy saját világot teremtenél.
2012. dec. 13. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!