Ti is utáljátok a szerelmes filmeket?
Én nagyon,mert nincs jó történet,csak az alap felállás:ismerkedés-összejönnek-veszekednek-kibékülnek-vége.
Marha unalmas,legalábbis nekem.
Nem sűrűn szoktam azt nézni.
Amúgy azért 1-2 kivétel biztos van.
A telenovellákat én is utálom, de az amcsi filmeket is.
Szerencsére rátaláltam a nekem való filmekre az animékre. Ott még a szerelmes animék is szórakoztatóak, és nincs két egyforma.
A telenovellákban még az is szar, hogy éppen azokat a poénokat, helyzeteket sütik el, semmi eredeti nincs bennük.
Az amcsi filmekben meg éppen azokat a poénokat sütik el 0 változtatással. SZAR
Én nagyon sok filmet láttam,moziban is,de főleg itthon és sok változatos dolog van,témák is,a horrorban is,meg mindenhol,kivéve a szerelmes ,sajnos nem láttam kivételt.Mondjuk minden témában már csak remake van szinte(feldolgozás),nem tudom sokkal kielégíteni esztétikai vágyaimat.
6os,milyent ajánlanál akkor?
Animéket is nézek,abból az öldöklős,horrort szoktam inkább,de ha valaki ad egy címet,meg google-zem hát ha jó.És lehetőleg ne perverz,mint a kiss x sis(két ikertestvér van ráizgulva a mostohatestvérére),vagy egy másik,aminek el felejtettem a címét,amiben két csaj van,az egyik rocker,és megleszbülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!