Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az ember szerelmes valakibe, de sokáig nem tudja?
Mondjuk hogy már első pillantásra különleges számára egy személy, sokáig azt hiszi hogy csak valamiféle erős vonzalom, majd valami folytán (beszélget vele vagy együtt buliznak) rádöbben hogy már valójában három éve szereti csak nem tudta (?). A két személy nem igazán ismeri egymást, csak néha beszélgetnek mert van egy közös ismerős.
A kérdés az, lehet hogy csak fellángolás vagy nagy a valószínüsége, hogy olyan érzést táplál az ember ami nem múlik el hamar?
(Én vagyok "az ember". Nagyon szenvedek hónapok óta. Soha nem éreztem ehhez hasonló, egyszerre gyötrő és egyszerre eufórikus reménytelen plátói szerelmet).
18/L
De miért kell hogy szerelmes legyek? Mi értelme van??
Annyira gyötrődöm hogy már a szerelmi vallomás szélén állok, de azt nem lehet, nagyon nehéz ez
Én 6 év ismeretség után jöttem rá. Már késő volt. Mostanában mondtam el neki (3 évvel azután, h rájöttem hogyan érzek). Vagy nem érdeklem, vagy bezavar neki a lehetetlen helyzet. Kitérő választ adott..
27/N
Én is tagadtam jó ideig, mert a saját magamról alkotott képbe nem fért bele, hogy kötődjek valakihez. Azután elfogadtam, bevallottam, és egy éve együtt vagyunk.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!