Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Reni szerintetek nem önző? (lent)

Reni szerintetek nem önző? (lent)

Figyelt kérdés
Virág nem egy IQ bajnok, de rajzban vmi eszméletlenül jó, ez az egyetlen dolog amihez ért, adatik a lehetőség, h bekerüljön egy baromijó rajzszakra, ami Bp-től sincs messze annyira, Reni kiborul és el sem engedi. Ellentétben Renivel, akit szinte bárhová felvesznek, kap egy ösztöndíjat (jó tom, hogy nagy dolog,de hátt..mégis, meg szentem Kinga jobban megérdemelte volna)Párizsba, jajj, de szomorúak vagyunk, mindent itt kell hagyni, hopp jön Cortez, na húzzunk innen. Pedig szentem Virág is tudta hogy Ricsi jönne vele...

2013. máj. 20. 12:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem Reni egyáltalán nem önző. Azért mert nem akar elválni Virágtól attól még nagyon jó barátnő és csak azt szeretné, hogy Virágnak is jó legyen. Először Reni sem akart elmenni Párizsba mert nem akarta ott hagyni a barátait, főként Cortezt és Virágot, de így hogy megtudta, hogy Cortez vele megye, Virágra pedig Ricsi vigyáz mégis Párizs mellett döntött.
2013. máj. 22. 20:03
 12/29 anonim ***** válasza:
49%

Kedves válaszoló, aki közölte velem, hogy csak akkor reklamáljak, ha benyújtok egy ilyen színvonalú könyvet!

1. A kérdés arra vonatkozott, hogy Reni szerintetek nem önző-e. Én leírtam, hogy de, és hogy miért utálom. A karakterekről a szabad véleménynyilvánítás joga mindenkinek megadatott, tudod erről szól egy könyv. És igen, sajnáltatta magát, amikor összevesztek a szülei. Van, akinél naponta balhé van otthon, és sokkal jobban kezeli. Több ilyen személyt is ismerek. Ahogyan azt olyan kedvesen írtad: "Szájjál már le a földre!"

2. A könyv tele van központozási és helyesírási hibával, nem mondom, hogy nem szórakoztató, de hogy olyan hihetetlenül magas lenne a színvonala, azt túlzásnak tartom. Szóval elfogadom a kihívást, és ígérem, ha lehetőségem adódik rá, benyújtok egy színvonalasabb alkotást.

3. Senkinek nem képzelem magamat, egyszerűen csak véleményt nyilvánítottam. És arról, hogy te kinek képzeled magadat, szintén beszélgethetnénk. Szerintem egy 9-10 éves kislány vagy, aki még csak Szent Johanna Gimit olvasott egész életében.

2013. máj. 24. 11:11
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Honnan tudod hány éves írta? Az is lehet, hogy művelt személyről beszélünk. De én is várom azt a híres könyvedet!;))
2013. máj. 30. 19:20
 14/29 anonim ***** válasza:
52%
A fogalmazásmódjából arra következtettem, hogy nem túlzottan művelt. A híres művem pedig... Na, arra én is várok. :D
2013. máj. 31. 10:56
 15/29 anonim ***** válasza:
95%

Nem önző..

de ha egy kicsit az is... akkor mondhatjuk hogy mindenkiben van egy csöppnyi

Egyépként lehet hogy te is így reagálnál ha a legjobb barátnőddel kölün mennétek (örökre mondjuk) . A folytatásban amúgy rájön Reni hogy Virágnak így a legjobb és örül neki hogy majd jól érzi magát :)

2013. jún. 10. 17:36
 16/29 anonim ***** válasza:
44%
kedves 12. válaszoló! na és? mi van ha tele van írva helyesírási hibával? kit érdekel? a történet a lényeg. kíváncsi lennék, te képes lennél-e 8 ilyen kötetet 1 db hiba nélkül megírni!!! nem színvonalas? igen? szerinted azért rajong érte fél ország? azért kell minden egyes dedikáláson kígyózó sorokban órákat ácsorogni? gondolkozz már, mielőtt még olyan okosnak hinnéd magad :D
2013. jún. 21. 13:39
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
Am, én bírom Renit. És kedves Reni gyűlölők, ignes léteznek ilyen lányok mint Reni. Reni nem tudta, hogy Cortez mit érez iránta, ezért bevallani sem merte neki h ő mit érez. Nem is tartotta magát szépnek ezért nyomulni sem mert, mert félt h kínos szituba keveredik
2013. jún. 21. 23:43
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

és utálom renit! mindig is utáltam. a barátnőim a suliban persze totál odavoltak, állandóan csak jókat tudtak mondani reniről. de nagyon önző. szerintem valamikor csak magára gondol. lúzer, szánalmas. az első két könyvben még jó meg okés ilyen lányról olvasni, de sztán már baromira uncsi. egy idő után már félredobtam a könyvet.

amúgy meg az is alég izé, ami virággal van. mondjuk ha én le akarok menni egy olyan suliba, ahova virág megy, az első, hogy a neten megnézem, hogy van...

2013. júl. 17. 10:42
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
egyetértk az első pár válaszolóva. sokkal jobb lenne, ha reni nem lenne ilyen szánalmasan idióta, de olyan menő sem, mint kinga. csak egy átlagos lány. na akkor még én is szívesebben olvasnám, nem ezt a hülyét, aki minden percben sír meg állandóan arról hadovál, hogy cortez így, corez úgy. állandóan arról, hogy cortezt ő egyeltalán nem érdekli. ha egy kicsit összeszedné a bátorságát és beszélgetne vele, vagy mit tudom én...mint viki. jó, persze, én is nagyon utálom vikit, de ő csak néhány napja ismerte cortezt, de máris összejöttek. ha reni kicsivel bátrabb lenne, nem kellett voln két és fél évig sírnia után!
2013. júl. 17. 10:50
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek a 10. válasszal. ez az oldal arra való, hogy véleményt nyilvánítsunk. a kérdező ezt akarta. hogy mondjuk el a véleményünket, mert mindenkinek megvan a sajátja. nem szólhatja le senki, csak mert elmondtuk, hogy mi mit gondoltunk. ha ez másnak nem tetszik, akkor meg ne nézegesse ezt az oldalt.
2013. júl. 17. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!