Reni szerintetek nem önző? (lent)
Kedves válaszoló, aki közölte velem, hogy csak akkor reklamáljak, ha benyújtok egy ilyen színvonalú könyvet!
1. A kérdés arra vonatkozott, hogy Reni szerintetek nem önző-e. Én leírtam, hogy de, és hogy miért utálom. A karakterekről a szabad véleménynyilvánítás joga mindenkinek megadatott, tudod erről szól egy könyv. És igen, sajnáltatta magát, amikor összevesztek a szülei. Van, akinél naponta balhé van otthon, és sokkal jobban kezeli. Több ilyen személyt is ismerek. Ahogyan azt olyan kedvesen írtad: "Szájjál már le a földre!"
2. A könyv tele van központozási és helyesírási hibával, nem mondom, hogy nem szórakoztató, de hogy olyan hihetetlenül magas lenne a színvonala, azt túlzásnak tartom. Szóval elfogadom a kihívást, és ígérem, ha lehetőségem adódik rá, benyújtok egy színvonalasabb alkotást.
3. Senkinek nem képzelem magamat, egyszerűen csak véleményt nyilvánítottam. És arról, hogy te kinek képzeled magadat, szintén beszélgethetnénk. Szerintem egy 9-10 éves kislány vagy, aki még csak Szent Johanna Gimit olvasott egész életében.
Nem önző..
de ha egy kicsit az is... akkor mondhatjuk hogy mindenkiben van egy csöppnyi
Egyépként lehet hogy te is így reagálnál ha a legjobb barátnőddel kölün mennétek (örökre mondjuk) . A folytatásban amúgy rájön Reni hogy Virágnak így a legjobb és örül neki hogy majd jól érzi magát :)
és utálom renit! mindig is utáltam. a barátnőim a suliban persze totál odavoltak, állandóan csak jókat tudtak mondani reniről. de nagyon önző. szerintem valamikor csak magára gondol. lúzer, szánalmas. az első két könyvben még jó meg okés ilyen lányról olvasni, de sztán már baromira uncsi. egy idő után már félredobtam a könyvet.
amúgy meg az is alég izé, ami virággal van. mondjuk ha én le akarok menni egy olyan suliba, ahova virág megy, az első, hogy a neten megnézem, hogy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!